reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hej kochane moje

I ja sie melduje po swietach :-)
trosze przesadzilam z jedzeniem, ale w koncu od tego sa swieta by jesc i leniuchowac- tyle mojego:-D

ja to jestem w ciezkim szoku- jak ten czas leci - Hania dopiero sie rodzila- juz 7 m-cy
agacjone- latała po jakis krzakach na lonie natury:baffled: juz bedzie rodzic

ewelka- ej ej dopiero sie brzuszka pozbylas juz ci sie marzy kolejny- zartuje kochana- lepiej zalatw sobie jkies tabletki cobys mogla pozniej spac spokojnie

anekha- dobrze ze juz wracacie do zdrowie- a kysz kysz wszytkie chporobska od was

martila my to musimy pomyslec chyba o swiadomej wpadce- nie ma co odkladac:no:- bedziemy super mamuski

no to ide spac

reklama
ha-nn-ah, arla
hehe świadoma wpadka podoba mi się:-) no dziewczyny ja to nie wiem kiedy zaciąże... wstępny plan jest taki aby bobo narodziło się na początku wiosny 2010:-) ale nie wiadomo co z tego wyniknie jeszcze, narazie to taka mała propozycja hehe arla pasuje ci?;-) pewnie,że będziemy świetne mamuśki-jak wszystkie laski z BB :-) póki co ewelka za nas nadrabia;-) żartuję, tu się nie ma z czego śmiać , leć kobieto do gina jak jeszcze nie jest za późno:-) trzymam kciukasy
agacjone-pączusiu;-)
tobie wolno trochę przybrać na wadze hehe i zawsze masz pewność,że przy dziecku zrzucisz, gorzej z mężem;-) i po co było go tak tuczyć przez święta???:-)

dziewczyny nie mogę za cholere zasnąć... a jutro o 12 w południe wstane... matko jedyna:crazy:

hanah
a co masz na mysli ze sie na twarzy zmieilam???:-) bo mi tylko przychodzi do glowy to ze przytylam...co mi niedawno mężulek powiedzial ze taka pyzunia ze mnie sie zrobila:-D
ale wiecej mi nie powie bo on tez sporo przytyl i nawet babcia mu powiedziala ze wyglag\da jak pączek w maśle...heheh:-D takze z nas oboje takie paczusie.....:-)
dzis jak zobaczylam Hanizdjecie i podpisane ze konczy 7 m-cy to pomyslalam jjejjjj jak to zlecialo...niedawno wklejalas fotki z ciazy, to ze prznosza tu juz córunia 7 miesieczna:-)
dziewczynki te co juz urodzily..jak to jest w waszym przypadku..wrociliscie po macierzynskim do pracy?? bo z tego co sie orientuje to xtosia tylko pracuje??
No tak agacjone nie masz się czym martwić, woda się odkłada i ciało troszkę puchnie, ale zobaczysz że woda szybko "paruje" po ciąży i nagle będziesz wyglądać wręcz anemicznie.
Ja też byłam jak księżyc w pełni na twarzy, co nie znaczy że mi się to nie podobało. A nasi mężowie przeżywają chyba ciąże razem z nami bo mój też bardzo przytył, teraz schudł 17 kg:szok:
Ja jestem na wychowawczym 3 lata, potem "machniemy" następne.:tak::-D

hej dupencje :-D:-D
hannah wczoraj jak pisalam koment do twojego zdjecia na NK to chcialam ci napisac zebys sie odezwala na nasza stronke i prosze napisalas :-) a moja Wiktorynka bardzo dobrze ,bardzo grzeczna ,juz odpowiada usmiechem na usmiech...noce mam cale przespane,nawet w dzien zacela juz sobie spac po czym w nocy ladnie spi .
martilla ty piczko nie nabijaj sie ze mnieeeee :-D:-D

martilla ty piczko nie nabijaj sie ze mnieeeee :-D:-D

hehehe nic a nic się z Ciebie nie nabijam:-) jakby tak z drugiej strony spojrzeć na to,że może będzie druga dzidzia u Ciebie to są też plusy tej sytuacji hi hi mały odstęp wiekowy między dziećmi;-)

poszłam spać koło 2... i wstałam jakieś 40min temu... wiedziałam ,że tak będzie... ech

Hej wszystkim:-):-):-)
jakbym juz nie zajrzala to.....

W Nowym Roku 2009 zycze Wam:
12 miesiecy zdrowia,
53 tygodni szczescia,
8760 godzin milosci,
525600 minut pogody ducha
i 31536000 sekund wielkiego sukcesu we wszystkim co robicie !
:happy::happy::happy:

Mrtila ty to nie masz co robic w nocy:szok: tylko lodowke myc heheheh dobrze ze ci sie okien nie zachcialo myc:-p:-p

ja tez pozno poszlam spac i dzis byl kryzys jak rano trzeba bylow stac do pracy

kobitki i jakie macie palny na sylwka??? chwalcie sie tu szybko

ja znow nadgodziny ciagne- o łosie mam dosc- chetnie sie wymienie z kims na jais czas - bede super niania:-D

reklama
arla
zasnać nie mogłam za jasną cholere, a że lodówke rozmrażałam w ciągu dnia i wody naleciało DOSŁOWNIE na pół kuchni to się za to wziełam mimo późnej pory:-) ale za to rano miałam już z bańki,że się tak wyrażę:-D
no, a wstałam o której wstałam i teraz nic mi się nie chce przez cały dzień:-)
jeśli chodzi o sylwestra to robimy taką "małą" domówke z mężem, w sumie będzie jakieś 12 osob hehe nie wiem jak się pomieścimy ,ale narazie nie zawracam sobie tym głowy;-) a Ty moja droga nie odpowiedziałaś mi czy pasuje Ci zostać mamuśką na wiosnę 2010:confused: ;-);-) hi hi

Do góry