reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
olka
kochana dobrze ze masz juz za soba i mozesz tulic swa Nicolke w ramionach- bardzo ladne imie podoba mi sie....... teraz tylko patrezc jak corcia bedzie rosnac jak na drozdzach- jescze raz GRATULACJE!!!!!:-):-):-)

agacjone
teraz twoja kolej- ja pikole i lada chwila ty bedzisz tulic swego kubusia;-);-)

anekha
Anita prze prze prze kochana i cudowna- juz nie wspomne jaka duza- dobrze ze juz mija- biedulko Ty to masz z tymi chorobami A KYSZ KYSZ ......;))

andzia
Izulka to juz pannica na wydaniu heheh kiedy ona tak urosła- kochana smerfetka

karolia
twoj kewinek nie zla ma bryke - teraz mozesz juz ruszyc na podboj

tulipanke
skurczybyku masz tu sie meldowac codziennie ja za czaów caffe

Ewelka
no to dobrze ze dostałas ten @- chyba jestes spokojniesza, bo bys chyba nie wydolila z dwoma maliznami;)))

martila
glowa do gory:-D i nas przyjdzie czas i pora, bedziemy sie cieszyc macierzynstwem w swoim czasie - tez bym juz chciala lecz narazie to nie mozliwe tez razem damyrade:tak:

witam nowe mamuski serdecznie ;)))

pozdroweczki kochane ja zaczym uczyc sie do sesji bo na karku a przyznam ze wcale mi to nie idzie:no:

ano bede tulic juz sie doczekac niemoge.....łózeczka,wozka,nosidelka jeszcze niema ale co tam:-D grunt to pozytywne nastawienie....a tak na powaznie to chyba jutro sie wybierzemy po łóżeczko bo czas najwyzszy..heeheh
dzis moj syn mi nie daje spokoju tak mi sie wbija pod zebra ze lezec nawet niemoge....;-)
ok uciekam bo mąż zaraz przychodzi i idziemy do kościoła...po krede;-) u nas juz -20 stopni...brrrr

Olka witaj :-) Oczywiście się poryczałam czytając twoją relację z porodu ;-) Zawsze mnie to wzrusza i od razu mi sie przypomina jak ja rodziłam...A dziś moja Kruszyna ma już rok i 2 m-ce...
Martilla tak to już niestety jest,że nigdy nie jest tak jak chcemy...Ja to już nic nie planuje,bo zawsze na opak jest :baffled: Ale głowa do góry.trzymam kciuki,ze osiągniesz,to czego pragniesz :tak:
Agacjone Ty tez piszesz że czekasz na synka ;-) Ale będzie numer jak dzidzia zrobi Ci niespodziankę tak jak Ewelce i Oli ;-) już tylko 2 tygodnie Ci zostały...Jak to zleciało.A pamiętam jak na gg pisałam do Ciebie czy test już zrobiłaś hihi :-)
Ja urodziłam 16 dni przed terminem.

andzia
wiem sama po sobie,że lepiej nic nie planować,ale tym razem nie mogłam się powstrzymać , chciałam dobrze, a wyszło jak zawsze... ech no nic dam radę:-)

hej hej
jak tam kochane u Was?
ja z młodym dziś do lekarki idę w południe, mąż sie urwie z pracy i posiedzi z małą bo nie chcę jej jeszcze dziś brać na dwór..niby nie gorączkuje ale wolę nei ryzykować jakiś powikłań....
Nocka taka sobie,kręciła siemocno i popłakiwała......wczoraj mała zjadła herbatnika i co..no jak zwykle jak coś mi odbije i dam jej czego jeszcze nie powinna jeść...całe poliki czerwone...:baffled:no cóz przyjdzie czas że herbatniki też będzi jeść..narazie nie dla niej takie wynalazki:-(

olka
no niezly porod,sprawny itp..teraz dojdziesz niebawem do siebie i bedzie ok:-) mnie powrot do pelnej formy zajal ok 3 tyg ale juz po zdjeciu szfów było o niebo lepiej
a gdzie fotki??????:-)

zmykam kochane,pozdrawiam bez wyjatku:happy::happy::happy:

reklama
hej kochane
ja dzis sie obudzilam i mialam niezłego stracha, wczoraj z mezem po dluzszej przerwie pozwolilismy sobie na małe co nie co i dzis poszlam rano do ubikacji i troche krwi mialam ale teraz juz jest ok takze moze jakies naczynko mi pękło...:baffled: stad ta krew...
dzis przyszedl komplecik dla Kubisia czapeczka iszaliczek i bardzo ładny..i za 30zł a nie 45 jak u mnie na targu...nosidelko tez jest do odbioru....takze wszytko zaczyna sie kompletowac:tak: tylko synuś sobie w cieple siedzi...cwaniaczek co bedzie na taki mróz wychodził:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry