**ewelka**
mama Wiki :)
olka
a sprobuj dac malej glukoze (1 lyzeczka na100ml) tak mi polecila polozna jesli sa kupki twarde i jak sie prezy...a co do kolek to slyszalam ze sab simplex jest dobry ale tego nie ma w polskich aptekach...chyba sa z niemiec te krople...moja naszczescie nie ma kolek
a sprobuj dac malej glukoze (1 lyzeczka na100ml) tak mi polecila polozna jesli sa kupki twarde i jak sie prezy...a co do kolek to slyszalam ze sab simplex jest dobry ale tego nie ma w polskich aptekach...chyba sa z niemiec te krople...moja naszczescie nie ma kolek
To jego pierwszy antybiotyk. Teoretycznie można by i zaryzykować i obejść się bez niego ale lekarka mówiła że potem dzieci wracają z jeszcze gorszym stanem. Tak więc musicie mu życzyć zdrowia a ja Waszym dzieciaczkom tego też życzę
okazało się że po porodzie mój organizm wydziela hormony, a mała z mlekiem je wypijała, dlatego powstał ten guzek, chyba że będzie się powiększał to mamy się zgłosić ponownie a wtedy da nam skierowanie na usg, ale mam nadzieje że to nie będzie konieczne

Kładziemy Hanie spać i siadam do nauki...właśnie za chwilę się muszę zabrać, bo jutro zaliczenie