Andzia
Kąpiel, okłady i picie tak jak dziewczyny mówią, chłodne i słodkie żeby glukozę miała właściwą (porada z ostatniego pobytu w szpitalu) Jeśli mała ma biegunkę polecam kompot z jabłek chłodny i kompocik z jagód (mi to Hanię wyprowadziło z biegunki). Z leków które lekarka kazała mi podawać: Dicoflor 30 i Enterol, po jednej saszetce dziennie. Dicoflor można podawać z mlekiem lub innymi płynami natomiast Enterol nie jest straszny w smaku więc Hania piła go samego.
Dziewczyny jestem sobą przerażona...wczoraj dostałam takiego ataku szału, że błagałam męża żeby pozwolił mi się zabić. Zaczynam dziś brać leki na uspokojenie psychotropowe, które zostały mojemu mężowi i byle do czwartku, bo boję się co będzie:-( Zmiana nastrojów następuje u mnie w ciągu minuty, śmiech, a za chwilę zanoszenie się płaczem. O losie słodki już nie wiem co ze sobą robić:-(
Walentynek nie obeszliśmy, bo było tak zimno, że nie chciało się nam wychodzić z domu, tym bardziej, że musielibyśmy brać Hanię ze sobą. Tzn. wieczorkiem mąż zafundował mi przyjemne rozluźnienie ;-) dzięki czemu o wiele lepiej się poczułam. Chociaż zaczęłam mieć kolejną manię i nie pozwalam mężowi patrzeć na siebie przy zapalonym świetle, wczoraj nawet domagałam się wyłączenia TV żeby nie było poświaty

Ehhh mam już siebie dość :-(