Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale dziś mam duszone mięsko więc nie bardzo jej mogę dać. Dobrze jest móc przygotować sobie obiadek dzień wcześniej i mieć pewność, że o którejś godzinie dnia następnego się go zje
brzmi to dokładnie "huhuhu" czyli na nasz język przekładając "chał chał"
No i mamy 3-ci ząbek u góry i teraz Hania strasznie zgrzyta, aż dziś ją zabolało
Poza tym mała umie dać kiedy się ją poprosi oczywiście trzeba jaj od razu oddać to co dała
Ma też standardowo swoje humorki, ale ostatnio uczę się wyciszać więc nie przejmuję się nimi i po prostu szukam jej innego zajęcia żeby się nie nudziła.
Andzia my też w Walentynki zaczęłyśmy chorować - gorączka, kaszel itd:-(Nie mogłam za cholerę dodzwonić się do naszego pediatry i w końcu musielismy wezwać Panią doktor z rejonu.
hehe no ale nie będe narekać..potem obiadek itd...po południu mąż przychodzi to ttorszkę razem spędzamy czasu..zawsze mam w planei do Was zajrzeć wieczorkiem ale padam na twarz jak tylko położe dzieci do łóżek
więc wybaczcie częstotliwość mojego pisania

a Ty jak się trzymasz?