reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

no wiadomo :-):-) ja tez sierpniowa lwica hehe

dziewczynki wrzucam filmik z moja Wiki :-p

[video=youtube;OYj5SCE_IZo]http://www.youtube.com/watch?v=OYj5SCE_IZo[/video]

reklama
TULIPANEK-OCZYWIŚCIE MOJE SERDECZNE GRATULACJE!!!
ps, jak ja bym już tak chciała... :-) ojojoj :-)

WSZYSTKIM OBECNYM I PRZYSZŁYM MAMUŚKOM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA MATKI!:-)

I DODATKOWO EWELKA DLA CIEBIE SAMYCH DOBRYCH RZECZY Z OKAZJI PODWÓJNEGO ŚWIĘTA!;-)

mam śliczną córeczkę ma na imię Hania

Witaj w naszym gronie :tak: a Hania to przepiękne imię...wiem bo moja córcia takie nosi hihihi.

A ja niedawno wróciłam ze szkoły i padam na twarz. Hania też poległa pół godz.po moim przyjściu więc niewiele się nią nacieszyłam, ale jutro olewam szkołę więc nadrobię dwa ostatnie dni :tak:

Wiecie co mózg mi wysiadł i idę się wykąpać, bo mam strasznie śmierdzące buty ;-)

Aha no i .......... TULIPANKU WSZYSTKIEGO NAJ...NAJ...Z OKAZJI PIERWSZEGO DNIA MATKI :-D NIECH SIĘ DZIDZIA DOBRZE CHOWIE.

Ostatnia edycja:
Cześć kobietki. Spóznione ale szczere wszystkiego naj... z okazji dnia matki:)My w poniedziałek byliśmy z Fifim u laryngologa i miał podcięty języczek tzn. wedzidełko. Było dużo krzyku i krwi ale po kilku minutach już nie pamiętał o tym. Myślałam że po tym zabiegu będzie miał trudności z jedzeniem i że wogóle będzie marudny. Ale z niósł to dzielnie i po gozinie zjadł butlę mleka.I co najważniejsze nie marudził wogóle.Dzielnego mam chłopaka. A we wtroek jedziemy do okulisty na płukanie kanalika łzowego bo oczko cały czas mu ropieje. Czasami ze spania to oka nie może otworzyć sam bo ma tak zalepione.TULIPANEK moje gratulacje kochana:)

Witam Was serdecznie. Chciałam się zapytać czy mogę do Was dołączyć na dziecięce pogaduchy. Ja również uważam , że Hania to piękne imię, zwłaszcza że moja Hania urodziła się 13.08.2008:-D. Nasza maleńka również jest charakterną lwicą, a na dodatek żywym srebrem, które odkrywa świat zdecydownie szybciej niż ja mogę za nią nadążyć - dziś małą glistę wyciągałam z piekarnika, Bogu dzięki zimnego. W ten sposób dowiedziałam się , że moje dziecię nie tylko potrafi sobie otwierać piekarnik, ale jeszcze doskonale radzi sobie z wysokościami. I jakkolwiek dumna jestem z małego akrobaty minka mi trochę zrzedła.
Pozdrawiam Was wszystkie:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry