reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
TULIPANKU GRATULACJE
A ja obchodze dzisiaj dwa święta dzień mamy i moje imieninki hehe...
zycze wszystkim mamom i tym przyszlym mamom wszystkiego dobrego :-)

Tulipanek
kochana moje NAJ... NAJ... z całego serduszka GRATULACJE!!!!!!!!!
ale masz super dzień mamy!!! rewelacja, strasznie się cieszę!!!!:happy::happy::happy:
gratulacje.jpg

ale fajna zabawka: Nitka@@AMEPARAM@@http://widget-14.slide.com/p1/3458764513839271956/lt_t021_v000_s0un_f00/images/xslide1.gif@@AMEPARAM@@14@@AMEPARAM@@3458764513839271956@@AMEPARAM@@lt_t021_v000_s0un_f00

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny, bardzo mało zaglądam bo niemam czasu w pracy, jestem troszkę zawalona praca, Tulipanek Gratuluje!!!!.
powiem wam ze nie mogę doczekać się czwartku, i usłyszeć potwierdzenie,ale zaczynam się czuć troszkę nie za dobrze , (mdli mnie troszkę) pozdrawiam

dzień dobry wszystkim chciałabym się tu do was dołączyć bo chociaż mam już tutaj troche to konto to jeszcze za bardzo sie tu nie poruszam i praktycznie nie pisze a chciałabym nawiazywać kontakty jeśli chodzi o dzieciaczki...... wiec mam śliczną córeczkę ma na imię Hania urodziła się 08.08.08 wiec ma ponad 9 miesięcy no już prawie 10 :D mam nadzieje że wkońcu zacznę z kimś rozmawiać właśnie o naszych pociachach... podrawiam wszystkie przyszłe i obecne mamusie :)

dzień dobry wszystkim chciałabym się tu do was dołączyć bo chociaż mam już tutaj troche to konto to jeszcze za bardzo sie tu nie poruszam i praktycznie nie pisze a chciałabym nawiazywać kontakty jeśli chodzi o dzieciaczki...... wiec mam śliczną córeczkę ma na imię Hania urodziła się 08.08.08 wiec ma ponad 9 miesięcy no już prawie 10 :D mam nadzieje że wkońcu zacznę z kimś rozmawiać właśnie o naszych pociachach... podrawiam wszystkie przyszłe i obecne mamusie :)

no to witamy w naszym gronie :-) i chcialam zwrocic uwage na piekna date urodzin twojego maluszka:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry