reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Martilla świetne,nie czytałam tego jeszcze.Oczywiście w 2 miejscach się poryczałam,bo jakaś wrażliwa po ciąży się zrobiłam :-p
Czytałam że będziesz się starać o dziewuszkę :-) Nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Ci powodzenia ;-)

andzia
dzięki :-)ja wiem ,ze najważniejsze żeby było zdrowe, ale mam taką cichą nadzieję na dziewczynkę:-) maż nie ukrywając też, aż jestem zaskoczona bo facet to zazwyczaj chce syna:-)

No nic ja szykuję się do spania bo Kewinek pewnie zrobi mi pobudkę o 8 albo 9. a przedwczorajsza noc była dla mnie okropna. nie dość że nie mogłam zasnąć i ostatni raz kiedy zobaczyłam na zegarek była koło 2 to mały obudził się z płaczem o 3:30 i mi pojękiwał. ja go ładnie położyłam do spania pogłaskałam poszłam się chwilę położyć i znowu płacz. I tak w kółko aż do 6 :-( na szczęście Kewienk też był tym wymęczony i dał pospać potem do 9:40

Kochana to Twój Kewinek to złote dziecko...dla mojej Hania 6:00 rano to standardowy czas na pobudkę :-( raz, że w tygodniu wstaję o 5:00 do pracy to nawet w weekend nie mam jak odespać :-(I chociaż mała chodzi spać ok 21:00 to zawsze pozostaje coś do zrobienia na wieczór...gary, prasowanie, albo ta okropna nauka jak na jutrzejszy egz. Już mam dość tego zabiegania i braku czasu na relax. Jutro muszę napisać pracę na pon., a w pon. przygotować się na wt.seminarium. O losie słodki nie wiem jak ja to wszystko ogarnę :-(

Ja tak o poranku w niedziele na chwilkę :-D Właśnie spojrzałam na mój suwaczek i nie mogę się nadziwić jak ten czas leci...Hania ma już 14 m-cy :shocked2: A dopiero była taka malutka :tak: Wczoraj koleżanka pokazywała mi ciuszki dla swojej córeczki, która ma się urodzić we wrześniu i strasznie mi się zatęskniło za takim małym szkrabem :tak: Ohh gdyby tylko to było takie proste...

No nic zmykam suszyć włosy i spadam na egzamin. 3majcie kciuki, bo będzie mi to baardddzzzoooo potrzebne :-(

hej kochane:-)

ja tak Was z doskoku podczytuję, bo zawsze milion spraw mam i nie mam tyle zasu ile bym chciała na sidzenie na forum itp...

Martilla
staranka w zcerwcu?dobrze przeczytalam?:-):-):-)

xTosia
heheh zatęskniłas za maleństwem...mnie też nachodzą takie tesknoty...tyle że blokuje mnie ten diabelny "zdrowy rozsądek"mówiący np"masz za małe mieszkanie":-D

Moja córcia ma siędobrze,katar minał, kaszle jeszce..ale mam nadzieję że i to niebawem min ie..dziś pogoda lepsza to może wybede z dziećmi nad jeziorko.

Synek sięszykuje do przestawienia-niespodzainki we wtorek na dzień mamy w przedszkolu, dostałyśmy zaproszenia..wiec sie pewnie kazda mam odpicuje i uzbrojone w aparaty będziemy dumnie oglądać nasz dzieci:-)

Milej niedizeli kochane,pozdawiam wszystkie:-):-):-)

anekha
tak tak dobrze przeczytałaś:-)
rewia mody mamusiek w przedszkolu się szykuje?;-) no kochana napewno wszystkie się wystroją zobaczysz:-) takie przedstawienia super sprawa, korzystaj korzystaj, bo od września będziesz na wywiadówki latać;-)

reklama
Ja tylko na minutkę pochwalić się, że mam egzamin za sobą i na pewno zdałam :tak: cieszę się ogromnie chociaż nie do końca wykorzystałam tylko swoją wiedzę ;-) Mąż zabrał Hanię na spacer więc ja lecę stawiać zupę i poprasuję przez godzinkę trochę.

Buziaczki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry