Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rozregulowuje się cykl i będziesz mogła mieć problemy. Każde odchudzanie sprawia że cykl się może zmienić.
w sumie tylko to mnie w niej wkurza 
tzn. pewnie i bym kupił, ale musiałabym dać ze 100 zł, a nie chcę na razie aż tyle dawać, bo jak jeszcze schudnę to może już na mnie nie leżeć dobrze.
w pt. widziałyśmy się od 16:30 do ok 18:30, bo potem pojechała do Rossmanna, wróciła ok 20:00. Wczoraj poszłam rano do psychologa, a jak wróciłam to już teściowej nie było bo pojechała do rodziny, my też tam później pojechaliśmy i widziałam się z nią może z godzinę
a na noc nie wróciła do nas do domu więc jeszcze jej nie ma
no można powiedzieć, że pobyt mija spokojnie
A co do pobytu teściowej u nas, to więcej jej nie ma niż jestw pt. widziałyśmy się od 16:30 do ok 18:30, bo potem pojechała do Rossmanna, wróciła ok 20:00. Wczoraj poszłam rano do psychologa, a jak wróciłam to już teściowej nie było bo pojechała do rodziny, my też tam później pojechaliśmy i widziałam się z nią może z godzinę
a na noc nie wróciła do nas do domu więc jeszcze jej nie ma
no można powiedzieć, że pobyt mija spokojnie
Rano zamiast wypadu nad wodę chcieliśmy jechać do Ogrodzieńca na zamek, mąż zadzwonił do teściowej, a ona, że nie nie oni nie jadą, mają klucze od domu także możemy sobie sami jechać
Kobiety widziała się z Hanią łącznie od kiedy przyjechała jakieś 3-4 godz. Aż się z mężem pokłóciłam, bo zaczęłam mu mówić żeby jej coś powiedział, a on na to, żebym sama jej powiedziała. Więc jak teściowa przyjechała to pyta gdzie jej syn, a ja, że na piwie z kolegą, a ona i pozwoliłaś mu? więc ja jej na to, a czemu miałam nie pozwolić, nie jest w domu potrzeby żeby nie mógł wyjść. I tu teściowa odczuła, że coś wisi w powietrzu i pyta czy jestem zła na nią więc jej spokojnie powiedziałam, że tak, że się 2 dni nie widzieliśmy, i że nie o nas chodzi, ale o Hanię, a ona, że nie miał jej kto wczoraj przywieźć więc jej uzmysłowiłam, że w domu teraz są 2 auta więc wystarczył tel. No i tu jej się argumenty skończyły, odwróciła się i mówi: przepraszam. Bardzo się cieszę, że jej to powiedziałam, bo już mam dość faktu, że nasz dom jest przechowalnią bagażu dla niej, albo sypialnią.