izkab
matka wariatka
Ha-NN-aH - o matko kobieto
ale chudzina się z Ciebie zrobila, aż wierzyć się nie chce, że to w ciągu 3 miesięcy
ale rzeczywiście - Ty się więcej juz nie odchudzaj, bo znikniesz nam ;-)
Amdzia84 - mężów to za dużo nie można sluchać
mój wogóle nie chciał o drugim dziecku słyszeć, a teraz życia nie widzi poza małą
i ciągle mi za nią dziękuje, hihihi...
U nas też ciągle nocne pobudki, ale to chyba jednak upał
Karolka rzuca się na cycka, napije się i śpi dalej... męczące to trochę, ale co zrobić...
miłego dnia dziewczynki
ale chudzina się z Ciebie zrobila, aż wierzyć się nie chce, że to w ciągu 3 miesięcy
ale rzeczywiście - Ty się więcej juz nie odchudzaj, bo znikniesz nam ;-)Amdzia84 - mężów to za dużo nie można sluchać
mój wogóle nie chciał o drugim dziecku słyszeć, a teraz życia nie widzi poza małą
i ciągle mi za nią dziękuje, hihihi...U nas też ciągle nocne pobudki, ale to chyba jednak upał
Karolka rzuca się na cycka, napije się i śpi dalej... męczące to trochę, ale co zrobić...miłego dnia dziewczynki

We wtorek byłyśmy na szczepieniu (2 skojarzone) i wtoreki, sroda to była porażka, Zuzka tak dała popalić, że hej.
Dziś już luzik, za to cały czas drzemie w cieniu pod drzewem....a ja sprzątam nadsłu****ąc i cały czas góra dół po schodach (i jak ja mam przytyć). Nie wiem, ale wydaj mi się że chyba coś na dole dziąsełko popuchło..może ząbki sie zaczynają (chociaz to za wcześnie).