reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
ewelka - wiesz co może to nie jest minus tylko myślnik bo jakby to był minus to Twoja Wiki miała by tyle ile w normie tylko na minusie. A tam nawet nie ma skali na minus. No bo nie idzie mieć np. -20% krwinek czerwonych. Wiesz mam na myśli że nie za mało o 20% tylko dosłownie krwinki czerwone na minusie. Ja bym sobie tak to tłumaczyła. Zobaczysz na wizycie co Ci dr. powie, ale wydaje mi się że jest wszystko w normie i nie masz się czym martwić. Bo chyba nie idzie mieć minusa. Moja dr. na jednej wizycie powiedziała mi że każde laboratorium ma swoje oznaczenia i ktoś kto się na tym nie zna może to źle odczytać... Ja uważam że tylko MCV Wiki ma ciut za niskie, ale to nie jest jakaś straszna odskocznia od normy. puki co się nie stresuj i ucałuj Wiki

A reszta dziewczyn co porabia ???

Ostatnia edycja:
Olka to sa jej wyniki ...

Załączniki

• DSCN0768.jpg
    DSCN0768.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 41
Hannah no co ty?? juz zaczynacie:) do maja jeszcze troche czasu:P
ja to sie narazie nie zdecyduje... za wielki mam uraz i za duzego urwisa:):)

a my biliśmy wczoraj na zakupach, mały dostał nowe nike i bluze "misia"....:)
mały od dzis rana ma katar:( w ogole mielismy ciezką noc bo co chwilke sie budził.... teraz podejzewam ze ma goraczke, bo jest caly rozpalony...zeszłam na dół po kropelki i wapno...wracam a on kima... bidulek...jeszcze wczoraj mówiłam ze on jest twardziel i go nic nie bierze..i wykrakałam... zobaczymy jak to bedzie i co mu bedzie.
z ta goraczka to może wystąpić tydzien po szczepiące (tak nam mówil pielęgniarka która szczepiła Flipera) mówila tez o krostkach czerwonych...ale tego jeszcze nie widziałam.
zobaczymy pije teraz mocną kawe bo śpie normalnie... która napije sie ze mna??
Hannah a jak tam malutka??? opowiedz cos co umie, co psoci...:)

pytałyscie o kąpiele....no wiec kąpiele się skończyły a to dlatego ze wrócilismy do swojego domku a tu jak narazie mamy zrobiony tylko prysznic. w duzej łazience bedzie wanna ale to jeszcze troszkę czasu potrzeba. no więc problem się skończył. jak narzie:P
co do kary i łóżeczka to on idzie na kare do łóżeczka turystycznego na dole w salonie a nie do łóżeczka w sypialni... jest różnica. do kąta go prowadzać nie bede bo jest za mały i nie ustoi tam, ani nie zrozumie o co chodzi.. tak samo tyczy sie to karnego jeżyka. do kojca idzie jest jakby zamkniety i ma siedziec... przeciez nie bede go lac za przewinienia bo ja nie jestem z tych. wiec myśle ze patent jak na takiego urwisa dobry.

ewelka nie pomoge z wynikami bo sie nie znam... jednak nie panikuj zobaczysz co powie lekarz.
a dlaczego robilas Wiki badania? cos jej jest??

ewelka - wczoraj wieczorem studiowałam te wyniki z dwie godziny. Weszłam na wiele stron internetowych i nie znalazłam nic konkretnego. Nie mam pojęcia czemu tam są minusy. Poczekaj na wizytę u dr. pewnie Ci to wyjaśni. Puki co się nie stresuj tymi wynikami. Mój mąż wczoraj się śmiał ze mnie czy mam zamiar lekarzem zostać, bo wchodziłam na same strony medyczne.

ilonka - mój mały nie stoi w kąciku tylko siedzi. Oczywiście też jestem przeciwniczką kar cielesnych!

a ja od dziś będę miała drugą papużkę Nimfę. :-):-):-) Mój Damianek cały czas mówi że nie umie się doczekać kiedy przyjedzie drugi ptaszek.

do listy zaciążenia się nie zapisuję, bo zawsze chciałam mieć dwoje dzieci i przy dwójce zostanę. Chyba że zmienię zdanie, w co wątpię

pozdrawiam wszystkie!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry