Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale jakos niemialam o czym pisac zreszta troche bylam zajeta bo kochane cioteczki MÓJ KRÓLEWICZ SKOŃCZYŁ ROCZEK PONAD TYZIEN TEMU...!!!!!!!!! i zadna ciocia niepamietala:-
no byly urodzinki. pare osob sie zjechalo, impreza najpierw miala byc 10.01 ale ze mialam egzamin w tym dniu wiec przelozylam..i byla w ta sobote.....
ze niby mąż zapomnial wyskoczyc heheeh takie gadanie....a ja zapomnialam mu powiedziec

Teraz już lepiej :-) Ostatni posiłek zjadam o 18-ej i ewentualnie asekuruję się owocami
Znając życie,jak znów się we mnie odezwie instynkt macierzyński,to ze zdwojoną siłą 

Przez pierwsze kilka dni szlag mnie trafiał,bo głodna chodziłam a mój ciągle coś chodził i żuł
W ogóle chodziłam zła jak osa (teraz wiem co czuje palacz rzucający fajki) i ciągle myślałam o jedzeniu hehe :-)
A co do życzeń urodzinowych naszych pociech to niestety jednak ciotki nie wszystkim życzą zdrówka bo Kewin już dłuższy czas 2 latka skończył a tu nikt mu nie życzył. Czekał czekał a tu nic :-( No ale było minęło może za rok ktoś będzie pamiętał. A tak poza tym.
No a Twój Kewinek to faktycznie spory mężczyzna :-) Iza przy nim niewielka z tymi swoimi niespełna 89cm i 14kg