Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

przez te zębiska od początku do końca kłopoty :-( Karoli nadal czwórki idą - chyba trzy naraz, więc troszkę marudna jest i na dodatek jutro szczepienie mamy - brrrrrrrrr 
ja też jestem zdania, że co własne, to własne - jak się cos w nim robi, to wiadomo, że dla siebie ;-)
no tak go podrywała, że szok 

ale jakos w 8 kl. sie przelamalam i zrobila mi dwa zeby...ktore potem moja prywatna dentystka mi poprawiala bo wiadomo jak w szkole lecza na odpierdal i byle jak.i to byly moje jedyne zeby wyleczone w podstawowce... ale pod koncem podstawowki pojechalismy do suchej beskidzkiej bo moj ojciec se robil szczeke i tam leczyli niby bezbolesnie i sie okazalo ze to wcale takie bezbolesne nie jest i wtedy mi zaczela leczyc zeby na znieczulenie i zrobila mi jednego zeba dwie plomby wiec jak wrocilismy do swojego miasta to umowilam sie do swojej dentystki i wyleczyla mi wszystkie zeby tylko na znieczulenie i zalozyla mi az 14 plomb bo mialam tak kielochy zniszczone i od tamtej pory sie nie boje dentysty...tylko rwanie mnie przeraza...ale nie bylo zle