WIOLKA1509
Fanka BB :)
Asia ale jak juz zaczela chodzic przy meblach i z psem to sie nie obejrzysz a zacznie sama chodzic...
a co do drugiego dziecka to ja jestem jak najbardziej za... sama od wrzesnia zaczynam sie starac o drugie jak juz Iwusia bedzie miala rok. a argument ze nie wiadomo jak to bedzie z kasa nie przekonuje mnie do konca bo przeciez ubranka,lozeczko, kojec, chodzik itd moze miec po starszym rodzenstwie a to duza oszczednosc a wozek dla blizniat mozna kupic uzywany na allegro.. no ale to tylko moje zdanie.
oj dziewczyny jak ja wam zazdroszce tych remontow, domow itd kiedy ja sie doczekam wlasnego..?:-(
a co do drugiego dziecka to ja jestem jak najbardziej za... sama od wrzesnia zaczynam sie starac o drugie jak juz Iwusia bedzie miala rok. a argument ze nie wiadomo jak to bedzie z kasa nie przekonuje mnie do konca bo przeciez ubranka,lozeczko, kojec, chodzik itd moze miec po starszym rodzenstwie a to duza oszczednosc a wozek dla blizniat mozna kupic uzywany na allegro.. no ale to tylko moje zdanie.
oj dziewczyny jak ja wam zazdroszce tych remontow, domow itd kiedy ja sie doczekam wlasnego..?:-(

ja jakos daje rade...musze
.Ale Wiki i tak najbardziej ciagnie do mnie przychodzi potuli sie i idzie dalej ale za chwile robi to samo chodzi za mna jak cien....tam gdzie ja tam i ona u mamy mojej to nawet do lazienki za mna idzie a jak jej nie wpuszcze to wielki ryk pod drzwiami...Widzisz my kobiety jestesmy do tego stworzone
nie wiem, co jak mnie zetnie - zobaczymy, najwyżej z domu nie będę wychodzić ;-)
zawsze mi powtarza, że facetom to trzeba jasno i wyraźnie wszystko mówić, ale w praktyce to same wiecie jak to wygląda 
) Ogólnie do d.... zaczyna się weekend, wiem wiem problemów z pracy do domu sie nie przynosi, ale mnie umordowali psychicznie :-(Poza tym też mam nerwa dziś byłam na badanich kontrolnych wyniki w poniedziałek około 12 i troszke sie stresuje....