reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Melduje się laseczki:-)
Ja zaraz będę miała kawusie:-) słonko pięknie daje:-) młody tradycyjnie koncertuje z lekka:-p
Marcy-znowu smaka mi ktoś robi na pierogi-grrr-a z czym?jeśli można wiedzieć:-p
Tosia-zdasz tą poprawkę,nie może być inaczej:tak:
Ilonka-ja też bym chciała zobaczyć tą Twoją nową fryzurkę:-p
no-to miłego:-D

Witajcie laski:)
Agacjone kochana o to chodzi nie nie mam czasu na pierogi:) hehe robiłam połowę z Wojtusiem masakra:-) a pół już mąż sie nim zajął.....a pierożki ruskie(ziemniaki ,twaróg, podsmażona cebulka,przyprawy)

Ja też chce obciąć włosy ale nie wiem czy jakiegos dobrego fryzjera znajde i taniego jak ilonka:-) Ilonka czekamy na fotkę..

A mój Wojtuś mi strasznie kaszle nie wiem co to za licho kochane jaki syrop możecie polecić...no masakra własnie mi tu teraz kaszle....a wizyta dopiero na piątek:-(

A Od dziś jesteśmy właścicielami mieszkanka nowego:) Podpisaliśmy dzis umowe i daliśmy juz zaliczkę:-)

Marcy
Ja daję Hani prawoślaz i jej pomaga :tak:

A ja wypastowałam podłogi, posprzątałam całe mieszkanie, umyłam gary i ... uprałam dywaniki do auta :-D:-D:-D

Zaraz się ubieram i mykam na wycieczkę do Carrefoura, bo nie ma płynu do prania, a mąż jak wróci to pewnie będzie chciał prać. Później muszę siebie doprowadzić do stanu używalności, bo mam ochotę na wielkie przytulanko :-D:-D

Zmykam tymczasem borem lasem :-p

Laski odezwijcie się do mnie na gg bo potraciłam kontakty :-(

Ostatnia edycja:
Tosia chyba szykuje się wielkie "ładowanie akumulatorów" jak mąż wróci :-p
Po tym żadna poprawka Ci nie straszna :-)
Marcy zjadła bym takiego podsmażonego pierożka... :tak:

Andzia to zapraszam:-) hehe nie ma problemu podsmażę ci:-)

A u mnie tak strasznie zaczęło sypać że masakra....nienawidzę śniegu...

A zapomniałam Wam powiedziec siostra mojego męża ta ze śzwajcarii wczoraj pojechała do szpitala rodzić...lekarz jej kazał isc bo dzidzia nie rośnie...i nie wiem do dziś co tam u niej słychać...kurde denerwuję się( a dzidzia to MAJA):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry