Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Melduje się laseczki:-)
Ja zaraz będę miała kawusie:-) słonko pięknie daje:-) młody tradycyjnie koncertuje z lekka
Marcy-znowu smaka mi ktoś robi na pierogi-grrr-a z czym?jeśli można wiedzieć
Tosia-zdasz tą poprawkę,nie może być inaczej
Ilonka-ja też bym chciała zobaczyć tą Twoją nową fryzurkę
no-to miłego
Witajcie laski
Agacjone kochana o to chodzi nie nie mam czasu na pierogi hehe robiłam połowę z Wojtusiem masakra:-) a pół już mąż sie nim zajął.....a pierożki ruskie(ziemniaki ,twaróg, podsmażona cebulka,przyprawy)
Ja też chce obciąć włosy ale nie wiem czy jakiegos dobrego fryzjera znajde i taniego jak ilonka:-) Ilonka czekamy na fotkę..
A mój Wojtuś mi strasznie kaszle nie wiem co to za licho kochane jaki syrop możecie polecić...no masakra własnie mi tu teraz kaszle....a wizyta dopiero na piątek:-(
A Od dziś jesteśmy właścicielami mieszkanka nowego Podpisaliśmy dzis umowe i daliśmy juz zaliczkę:-)
A ja wypastowałam podłogi, posprzątałam całe mieszkanie, umyłam gary i ... uprałam dywaniki do auta
Zaraz się ubieram i mykam na wycieczkę do Carrefoura, bo nie ma płynu do prania, a mąż jak wróci to pewnie będzie chciał prać. Później muszę siebie doprowadzić do stanu używalności, bo mam ochotę na wielkie przytulanko
Zmykam tymczasem borem lasem
Laski odezwijcie się do mnie na gg bo potraciłam kontakty :-(
Tosia chyba szykuje się wielkie "ładowanie akumulatorów" jak mąż wróci
Po tym żadna poprawka Ci nie straszna :-) Marcy zjadła bym takiego podsmażonego pierożka...
Andzia to zapraszam:-) hehe nie ma problemu podsmażę ci:-)
A u mnie tak strasznie zaczęło sypać że masakra....nienawidzę śniegu...
A zapomniałam Wam powiedziec siostra mojego męża ta ze śzwajcarii wczoraj pojechała do szpitala rodzić...lekarz jej kazał isc bo dzidzia nie rośnie...i nie wiem do dziś co tam u niej słychać...kurde denerwuję się( a dzidzia to MAJA):-)