reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hannah
hehe taaa..tyle ze ona sam jeszce nie siada..znaczy siedzi jak ja posadze a sama"prawie siada"ale wstac a i owszem...hahahahah...:-D

arla
jak samopoczucie???

marcy
zaraz sie bedizesz chwalic pierwszymi ruchami,to szybko zleci...mdlosci mina i bedzie super... :-)

milego wieczorku

reklama
ANEKHA
podczytałam na kwietnówkach, ze masz problem z jedzeniem Anitki. Mam nadzieję że to minie i szybko się przekona do "dorosłego"jedzonka.:tak:
Oj a moja teściowa jest pod wrażeniem. Mówi że pierwszy raz widzi dziecko które nie pluje żadnym jedzeniem. Je dosłownie wszytsko:szok::szok: Jesteśmy na etapie mięska. Tak się cieszy za każdą łyżką, sama jestem w szoku, chyba apetyt do wszytskiego odziedziczyła po mamie, bo tata nie lubi praktycznie nic:baffled:
Kaszki podaję łyżeczką, nie chcę ją przyzwyczajać do jedzenia z butli.

Witam miłe Panie :-)
U nas dzionek znów minął spędzony w domku :-( Pogoda nieciekawa...Wiatr,deszcz,grad i ogólnie zimno.A ja dostaję wariacji,jak nie mogę wyjść chociaż na półgodzinny spacer...Ale co poradzić?

Czytałam tak jak xTosia zamartwiałą się brakiem @,a Arla też miała małą wpadkę...Dziewczyny ,nie obraźcie się,ale aż się pod nosem uśmiechnęłam,bo też się w tym miesiącu zastanawiałam,czy z Miśkiem czegoś nie nabroiliśmy :-p
Też już autosugestia zadziałała i widziałam u siebie mnóstwo objawów ciążowych :-p No ale dzisiaj dostałam @.I wiecie co?Poczułam się w pierwszej chwili zawiedziona.Chyba zaczynałam się oswajać z myślą o drugim maleństwie :-) Jeszcze teraz tyle koleżanek w ciąży hihihi :-p

Hannah powiem Ci że ja też jak na razie nie mam problemu z apetytem Izulki :-) Bez grymasu zaakceptowała nutramigen i w zasadzie ma apetyt na wszystko :-) Niestety,jej dieta jest jeszcze dość uboga,ze względu na tą skazę i alergię na niektóre produkty,ale po mału wszystko będzie jadła :-) No i bardzo lubi mięsko i owoce :-)

Anekha Anitka to taka mała,kochana gwiazdeczka :-) A z jedzonkiem też będzie ok :-) Ważne że prawidłowo na wadze przybiera.

Ewelka jeszcze kilka dni i przytulisz maleństwo :-) Życzę Ci aby to nastąpiło jak najzybciej.

Iwoneczka mnie też zdarza się pisać tu tak w kratkę,mimo że czytam codziennie hihi :-p

Olka kochana,wiem jakie te mdłości są uciążliwe.Ale niedługo miną i zobaczysz jak będzie super :-)
Tak jak Anekha pisze,zaraz pierwsze ruchy będą i nawet nie zauważysz jak po połowie będziesz :-)

Arla ciekawe jak u Ciebie sytuacja się rozwinie ;-)

Martilla a co u Ciebie?

Ja zmykam się "prysznicować" :-) Iza śpi,Misiek śpi,więc łazienka moje królestwo :-D

Anekha
No wiesz co było to jeszcze jakoś w wakacje chyba...miała może z 5m-cy. Ale dość długo to trwało później. Nie ma jednak co patrzeć na rozwój dzieci i porównywać, bo każde inaczej. Hania już się za chodzenie bierze, a ledwo co zaczęła stać, ale to przez to, że jest drobniutka. Twoja Anitka za to wcześniej odkryła, że można ssać palce u nóżek :rofl2: Hania do tego strasznie długo dochodziła, a i później okazało się, że wcale jej to nie interesuje :-)

Hannah
Ja nie pomagałam Hani siadać, sama z siebie zaczęła i na początku siadała z pozycji raczkowania...po prostu posuwała pupcię z ciałkiem do tyłu i siadała na jednym półdupeczku :-) później jej się udało wyprostować i sama załapała. A w sumie od kiedy zaczęła przymierzać się do siadania zaczęła też raczkować do tyłu, tzn. posuwała się po prostu do tyłu...ufff ale na mieszałam :rofl2:

Oki idę lulu, bo jutro po pracy od razu do szkoły jadę i normalnie aż mnie na samą myśl mdli :no:

Moja usiadła sama jak miała 5 i pół miesiąca i od tego czasu chciała tylko w spacerówce a nie w głębokim choć spokojnie się mieściła

xTosia wiesz że twoja córka jest tak urodzona jak ja?? Dokładnie ten sam dzień i miesiąć tylko że 22 latka później.

hej laseczki a ja zaczynam odczuwac skurcze jakies co 10 min albo i 12 zobacze co bedzie potem narazie idzie wytrzymac moze maly chce wyjsc dzien wczesniej przed wywolaniem :)

Ewelka
noooo w końcu młodemu przy ciasno w brzusiu sie zrobiło:-D:-D:-D
ale fajnie...to życzę szybkiej,sprawnej i jak najmniej męczącej akcji...czekamy na wieści.... 3mam kciuki!!!!:-):-):-):happy::happy::happy::-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry