reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Dziekuje dziewczyny za glosiki...hehe co prawda tam te dzieci co maja po 24 tys glosow pewnie nie do przebicia to juz jest...ale co tam :-p

Ewelka
jak Cie ten synus wymeczy ...ale potem juz tylko uroki macierzynstwa

Olka
pisalas do mnei keidys na gg czy jestem...pisz co tam sie dzialo...odpisze jak bede:-):-):-)jak samopoczucie????Pozdrawiam!!!!

sie wziełyscie za pisanie...ja teraz nei mam czasu zeby posiedziec i poczytac dokladnie...

zmykam robic obiadek.....

dodalam 4 foteczki z zaczetego juz 7go meisiaca zycia w galerii ;-)

Ewelka ja urodzilam tydzien po terminie. Lezalam przez ten tydzien na patologi w szpitalu i dzien przed porodem lekarz powiedzial ze na 3 dni mnie wypuszcza i za 3 dni mm wrocic i na nastepny dziec zaczelam rodzic... HiHi ... moze jutro rano tak o 6 Ci sie zacznie ja tak maialm o 6 rano pierwsze skurcze..

martilla... kochana ja o dzidzie sie starałam 12 miesiecy... potem dałam spokój sobie bo juz miałam dość jednej kreseczki i mi sie odwidziało juz miałam isc do oracy itd....a tu prosze dzidzia:-) hihi nieźle kurcze także plany planami a tu niespodzianki same sie zdarzaja.....tak sobie myślę z mężusiem ze moze i dobrze ze to teraz...może nie było by innej szansy??zycie:)buziołki dla Ciebie

marcy
ja wiem,ze niczego tak naprawdę nie mozna zaplanować,bo w życiu różnie bywa z tymi planami hehe co widać np u Ciebie, więc myślę że jak ma być dzidzia to będzie kiedy ona o tym zdecyduje,ale wolałabym żeby poczekała aż mamusia będzie miala ubezpieczenie z pracy:-) pozdrawiam WAS serdecznie:happy:

Witajcie kochane!
No my już lepiej się czujemy, ale epidemia idzie dalej, dzisiaj sąsiadki umierają wymioty i biegunka na przemian.:no:
ANEKHA
jestem pod wrażeniem jak Anitka szybko się rozwija, moja mała przymierża się ciągle do siadania, ale narazie jej nie wychodzi, pełza troszkę do tyłu :happy2:
No ale jednak jest róznica 1,5 m-ca to jest dużo jak dla małego dziecka.
Ewelka
nie zazdroszczę, sama czekałam na wywołanie (10 dni po terminie), ale w dzień kiedy mieli mnie podłączyć do kroplówki o 2:00 w nocy dostałam bóle. Jednak za mało postępowało rozwarcie i o 13:00 podali OXY o 21:00 było już po:tak:, 8 h praca na pełny etat hihihi

reklama
Anekha
jestem w szoku jaka ANITKA juz duza i jaka kochana;)))) nie moge sie napatrzec na nia.............

Ewelka
kochana pocieszaj sie dzis juz 17 wiec w najgorszym wypadku jescze 2 dni i bedziesz miec swoja kruszynke przy sobie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry