• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Hej kobietki dawno mnie nie było :-( Hania chorusiana i nie chciała mi jeść. Okazało się, że ma infekcję gardełka, ale na szczęście już jest dobrze wszystko i znów zaczęła z butli ciągnąć, bo normalnie karmić ją łyżeczką to jest katorga.
Ja mam shizę i to potężną...okres mi się spóźnia już ponad tydz. :confused: nie wiem przez co, ale dla własnego spokoju mąż kupi mi dziś test i rano zrobię. Z jednej str. wiem, że nie jestem...to nie możliwe przy tabletkach, choć z drugiej zdarzało mi czasem zapomnieć lub wziąć po czasie, a z kolejnej str. mąż nigdy nie kończy we mnie :confused: normalnie czuję się jak jakaś małolata co nie wie co robić. Ryczeć mi się chce, bo jeśli jakiś spryciaż przedostał się w tym przedwczesnym płynie i trafił w 10 to będę chyba największym pechowcem na świecie. Ja nie mogę już chcę rano :-(
Sikam co 5 min. teraz z tego wszystkiego...cholerna autosugestia :wściekła/y:

A tak żeby na pocieszenie się pochwalić to Hania już stoi :-D sama sobie poradziła, my jej w ogóle nie pomagaliśmy i nie pokazywaliśmy :-D Aaaaa no i robi "kosi łapki" kiedy się jej śpiewa :rofl2: jestem normalnie dumna jak nie wiem co.

Idę się położyć...jutro dam Wam znać co i jak.

reklama
Uffff właśnie zrobiłam test...no teraz @ chociażby nie chciała musi przyjść :-D Zwariuje jak mi się @ nie wyreguluje. Za chwilę Hania się pewnie obudzi więc będę musiała męża obudzić to mu powiem, że na razie nie będziemy mieć Filipka :-D
Oki szykuję się dalej do pracki. Buziolki

hej laski:-D
dawno u was nie byłam, ale nie wyrabiam na zakrecie ze wszytskim.... w pracy młyn jak cholera ostanio nawet dosc nerwro, nie przyjemne zciecia z sfera wyzsza bleeeee.... w weekendy szkoła nawet czasu wyspac sie nie mam czasu..... ale tyle zrzedzenia:happy2:

o Anula S sie pojawila;) powitac i gratulacje synka zagladaj do nas jak najczesciej

Xtosia- to haneczka jednak nie bedzie miec rodzenstaw jescze....:-D a tam pechowiec od razu- ja sie jestem pechowcem nr jedne na swiecie wiec nie zabieraj mi tej fuchy :tak:( zartuje)

wiecie co mielismy mala wpdake:-D w samym srodku cyklu pekla nam guma poszlo wszytko- wiem wiem ze z ciaza nie tal prosto- ale tak mnie tylko irytuje @ mam dostac w czwartek nie mam zadnych objawow typu mdlosci itp.... tylko mam temeperature podwyzszona od kilku dni 37,5 hmmmmmm cieekawe co to z tego wyjdzie

hej
co u Was????
heheeh
synek powoli zdrowieje
anita piszczy tu właśnie...hehe

xTosia
hehe autosugestia powiadasz?????
a powiesz mi ile miała Hania na tym filmiku co tak na czterech pupką ruszała???
bo moja dopiero teraz zaczyna takie zabawy:-p

Asia myslaca
heheh nie przejmuj sie wariactwami meza...czasem mezczyzni bardziej fiksuja niz kobiety podczas ciazy....bedzie dobrze:-):-):-)
dzieki za glosiki...mozna codizennie glosowac..tyle ze tam widzialam zze niektore dzieci juz maja po 24 tys glosow to juz chyba jest nie do przebicia...;-)

Andzia
pozdroweczka,jak tam Iza????

Ewelka
jak sie czujesz kochana?nic sie nie rozwija????

Hannah
jak zdróweczko i samopoczucie????

no dobra zmykam bo kurcze muszę odebrać młodego ksiażki z zerówki bo sobie zaległości narobi...lecą strasznei z tymprogramem tam...:szok:

miłego dnia!!!!!!!Pozdrawiam wszystkie!!!!:-):-):-)

czesc laseczki
ja dopiero wstalam bo w nocy cos spac niemoglam...wiercilam sie z boku na bok i coraz gorzej mi spac...a jak mąż pojdzie do pracy to śpie jak zabita:-D
odstawiam szopki w nocy ze niewiem az sie ze mnie juz smieje...a to go przekladam z jednego konca łózka na drugi a to ukladam jak ma spac zeby mi bylo najlepiej, budze go.ach....wierciopch ze mnie..
mialam zupke gotowac na obiadek ale tesciowa mi gołąbki przyniosla na obiad i problem z glowy ziemniakow dogotuje i bedzie z glowy..tylko zrobie placuszkow z jablkami bo tak mnie nalecialo...
wiecie jaka wpadke wczoraj mialam...wracalismy z mezem od moich rodzicow a ze mąż wypil z moim tatą po 2 piwka do obiadu to to ja samochodem wracalam i podroz na odcinku 13 km kosztowala mnie 100zł i 4pkt karne.....a chcial mi 300zł wlepic ale wyeksponowalam brzuszek i zeszlo na 100zł:tak: a przekroczylam tylko 29km....ale nic...dobrze ze tylko 100zł:-D
ok lece do sklepiku papatki

agacjone hehe to ja tak mam w nocy ze wstaje co 1,5 lub 2 godziny na siusiu a jak wstaje to mnie cala piczka boli budze sie za kazdym razem jak zmieniam pozycje a najlepiej mi sie spi na prawym boku bo wtedy do meza moge sie przytulic a jak do pracy idzie przed 6 to wyrko cale moje i wtedy moge sie rozwalac na calym no i piesek moj ze mna spi to sie do niego moge poprzytulac i razem sie rozwalamy na wyrze :-p

reklama
agacjone
przyszła mama i kto by pomyślał,że taki pirat drogowy:-) ale już Ci się malutki przysłużył chociaż jeszcze się nie urodził hehe

ewelka
chyba znowu się za jakieś konkretne porządki musisz wziąć,moze coś dzidzie ruszy;-) np odkurzanie na kolanach heheh i mycie okien. trzymam kciuki:happy:

anekha
widzę,ze z dzieciaczkami coraz lepiej, a w zerówce to faktycznie pędzą z programem jakby ich ktoś gonił, a jeszcze się zastanawiali czy 5-latków nie posłać już do zerówek-chorzy na głowe ci ludzie. jak ty wyrabiasz się ze wszystkim to ja nie wiem:confused: jakieś super moce czy co??:-D

arla
no no czyżby się na coś zanosiło?? hi hi to już chyba tylko ja zostane bez fasolki, nie zostawiaj mnie samej:rofl2:

a co u reszty lasek? wybaczcie,że nie wymieniam wszystkich.
u mnie w porządku, wczoraj mieliśmy gości, taka prawie,że rodzina i sobie trochę wypili chłopaki, to mojego wzieło na sentymenty i mi marudził,że chciałby żeby się w końcu i u nas coś wykluło hehe ach co ta wódka robi z człowiekiem hehe ponoć jak sie wypije to się prawdę mowi:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry