reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
wiec laski jestem z powrotem :-(
bylam na izbie i zobaczyli ze termin mialam na 5 listopada to powiedzieli ze dopiero 19 mnie moga przyjac bo to sa 2 tyg i wtedy bedzie 42 tc,skierowali mnie na ktg do poradni a tam skurcze tylko na 30 % serduszko bije i nie widza powodu abym lezala w szpitalu wiec spowrotem na izbie tam to samo czekalam i czekalam i poszlam w koncu do domu wiec mam nadzieje ze do 19 sie wykluje w koncu bo ile mozna czekac:-(

Hejka dziewczyny, nie było mnie kilka dni, bo mam mały problem z kompem... cały czas nam wyskakują blue screen-y i system nam przez to siada... U mnie nic się nie zmieniło.
Ewelka - oby szybko dzidzia chciała wyjść... pewnie Ci sie to dłuży. Trzymam kciuki!!!
Pozdrowionka dla wszystkich...

Cześć dziewczyny !!! Jejku fajnie, że działacie na innym forum :-) mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie z poprzedniego. Dawno się nie odzywałam, oj dawno. Ale mam solidne usprawiedliwienie. Zaraz po moim ostatnim wpisie czyli po świętach wielkanocnych znów trafiłam do szpitala, spędziłam tam kilka miesięcy - aż do porodu.Urodziłam 13 lipca ( a moje urodzinki są 14 lipca) cudownego syneczka. Ma na imię Eryczek i teraz ma już 4 miesiące. Nie odzywałam się bo dopiero od wczoraj mam internet. Z poprzednim administratorem rozwiązałam umowę i tak to trwało na pustkowiu (bez internetu) do wczoraj.Cóż Eryczek jest dość wymagającym dzieckiem więc mam niewiele czasu dla siebie, ale w wolnych chwilach będę zaglądać do was. Bardzo się cieszę, że wróciłam :-)
Pozdrowionki dla wszystkich

Cześć dziewczyny !!! Jejku fajnie, że działacie na innym forum :-) mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie z poprzedniego. Dawno się nie odzywałam, oj dawno. Ale mam solidne usprawiedliwienie. Zaraz po moim ostatnim wpisie czyli po świętach wielkanocnych znów trafiłam do szpitala, spędziłam tam kilka miesięcy - aż do porodu.Urodziłam 13 lipca ( a moje urodzinki są 14 lipca) cudownego syneczka. Ma na imię Eryczek i teraz ma już 4 miesiące. Nie odzywałam się bo dopiero od wczoraj mam internet. Z poprzednim administratorem rozwiązałam umowę i tak to trwało na pustkowiu (bez internetu) do wczoraj.Cóż Eryczek jest dość wymagającym dzieckiem więc mam niewiele czasu dla siebie, ale w wolnych chwilach będę zaglądać do was. Bardzo się cieszę, że wróciłam :-)
Pozdrowionki dla wszystkich

witaj! miło,że dołączasz do naszego grona:-) super,że wszystko się dobrze skończyło, zaglądaj do nas jak najczęściej:happy: a co się takiego działo,że musiałaś leżeć tyle w szpitalu jeśli mogę zapytać? pozdrawiam serdecznie
ps. pochwal się fotkami synka;-)

Witam :-D

wiem, że pora nieodpowiednia, ale nie moge z tego wszytskiego spac....
mąż w pracy a ja sama w domku.,....ii myslenie okrutne:-)

Byliśmy dziś na USG 4D...i widzieliśmy jak nasza fasokla do nas macha :-D....okazało się, ze to łaskotanie od środka to ona ;-) ma już ok13 cm (dokładnie 12,5) i aż ok130g ;-)
I co Pan doktor powiedział, ku wielkiej radości męza...aż się popłakał po drodze, a na poczatku wrzasnął na cały gabinet, cytuje "BINGO"..potem, przechwalał sie do kolegi przez tel ze złoty strzał itd..dzieciuch:-D (aż pielęgniarka wpadła, a ludzie w poczekalni dziwnie się na nas patrzyli jak wcyhodziliśmy).. że na 90% to dziewczynka!!! Nie mogę w to uwierzyć, ponieważ to dopiero 18 tc...Czy może to być prawda, że już da się określić płeć i to dokładnie?

Już mam wizje i imie mamy :) Nie chce się rozczarowac :-(Może nie będzemy szykowac wszystkiego "pod dziewczynke":baffled:
Szczerze to bardzo się ciesze zawsze chciałam mieć córeczke jeśli tylko jedno dziecko, a u mnie nie wiadomo czy pozwolą na więcej:-(

Marzenie to jak u Anekha kiedyś były..pierwszy syn, który będzie się opiekował młodszą siostra (taka róznica 2 lata). Tobie kochana się udalo :tak: :-)

Ok zmykam, coś mi się spać zachciało :-D.. moja druga połowka wraca za 6h, trzeba sie wyspac,,,bo potem seksik :) mam nieziemska ochote ostatnio:zawstydzona/y:

Hej kochane :)
Nie pokazałam się wczoraj,bo znajomy dalej walczył z moim kompem...Niestety...Kilka folderów z fotkami straciłam :-( Ach...Tak to już jest.

AnulaS bardzo miło Cię widzieć :-) Dostałaś maila? :-)
Dobrze że T i synek macie się dobrze.

Asia kurcze jak tak czytam Twoj wpis,to przypomina mi się jak mi na usg lekarz powiedział,że Iza ma już 14cm :-p Hehe...Jak to zleciało.

Martilla jak tam humor? :-D

Idę trochę posprzątać.Iza dzisiaj broi tak,że aż mnie trzęsie hehe :-D ale co tam,dam radę:-)

andzia
a dziękuję narazie dobrze hehe i oby tak zostało,ale myślę,że jak @ się skończy juz tak całkiem to wszystko wróci do normy:-)
asia
widzę,że Twoj też chciał córkę, mój bardzo chce pierwszą dziewczynkę-aż byłam w szoku;-) ale cieszę się, bo ja też bym chciała:happy: może jakiś przepis na córcie znacie? hehe ponoć są jakieś sposoby:rofl2: pozdrawiam

Martilla u Nas przepisu brak :-) to chyba geny hihi w rodzinie same dziewczynki ;-), no prawie chłopców można zliczyć na palach jednej ręki :) Mąż chciał zawsze dziwczynke, marzy mu sie zaplatanie warkoczy :-p
Andzia, ja sobie jeszcze nie mogę wyobrazić moją fasolinkę taką malusią w brzuszku :)

Idę ochłonąć, wkurzyłam się na ślubnego wrrr :wściekła/y:, byliśmy dziś w galerii i w Smyku mój ślubny wydał bardzo dużo kasy i mnie zezłościł...i wszystko dla dziewczynki, nawet kupił lale szmacianą :no: Cholera takiego chłopa mieć!
Teraz namawia, żebyśmy do Max-Fliz pojechali, oglądneli tapety itp dla dziewczynki.

Pozdrawiam Was Kochane :rofl:

reklama
Asia zobaczysz jak to zleci do narodzin Maleństwa :-)
Chociaż ja i tak zawsze mówię,że najszybciej to zlatuje czyjaś ciąża :-p Bo własna jakoś tak się wlecze hihihi :-) Ale mimo wszystko.

Ja się dzisiaj jakoś kiepsko czuje...Mam nadzeję,że nie złapałam jakiegoś wirusa :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry