Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczyny !!! Jejku fajnie, że działacie na innym forum :-) mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie z poprzedniego. Dawno się nie odzywałam, oj dawno. Ale mam solidne usprawiedliwienie. Zaraz po moim ostatnim wpisie czyli po świętach wielkanocnych znów trafiłam do szpitala, spędziłam tam kilka miesięcy - aż do porodu.Urodziłam 13 lipca ( a moje urodzinki są 14 lipca) cudownego syneczka. Ma na imię Eryczek i teraz ma już 4 miesiące. Nie odzywałam się bo dopiero od wczoraj mam internet. Z poprzednim administratorem rozwiązałam umowę i tak to trwało na pustkowiu (bez internetu) do wczoraj.Cóż Eryczek jest dość wymagającym dzieckiem więc mam niewiele czasu dla siebie, ale w wolnych chwilach będę zaglądać do was. Bardzo się cieszę, że wróciłam :-)
Pozdrowionki dla wszystkich
a co się takiego działo,że musiałaś leżeć tyle w szpitalu jeśli mogę zapytać? pozdrawiam serdecznie
....okazało się, ze to łaskotanie od środka to ona ;-) ma już ok13 cm (dokładnie 12,5) i aż ok130g ;-)
(aż pielęgniarka wpadła, a ludzie w poczekalni dziwnie się na nas patrzyli jak wcyhodziliśmy).. że na 90% to dziewczynka!!! Nie mogę w to uwierzyć, ponieważ to dopiero 18 tc...Czy może to być prawda, że już da się określić płeć i to dokładnie?
:-)
.. moja druga połowka wraca za 6h, trzeba sie wyspac,,,bo potem seksik 
Hehe...Jak to zleciało.
ale co tam,dam radę:-)
może jakiś przepis na córcie znacie? hehe ponoć są jakieś sposoby
pozdrawiam
, byliśmy dziś w galerii i w Smyku mój ślubny wydał bardzo dużo kasy i mnie zezłościł...i wszystko dla dziewczynki, nawet kupił lale szmacianą
Cholera takiego chłopa mieć!