reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Hej dziewczyny
wybaczcie ze mniej zagladam

OOOO
AnulaS nw koncu jakies wiesci od Ciebie..pisz do nas juz teraz jak masz neta!!!!Gratuluje synka!!!!foteczki powstawiaj koniecznie!!!!!!!:-)

Ewelka
Ty to sie masz ...hehe..synek chyba bardzo z Toba"zwiazany" i nie chce sie mu wychodzic...no oby przed 19 samo sie jakos to rozwiklalo...a jak nie to nie masz sie co bac i tak musisz urodzic i tak...na stale nie da rady w 2paku chodzic:-D

Andzia
co tam kochana????

Hanaah
jak tam zdrowko?????

Widze nowe dziewczyny fajni...:-):-):-)

Asia myslaca
jak samopoczucie????

No to synek lepiej,nie goraczkuje juz,mniej kaszle i smarczy...wiec antybiotyk dziala...zobaczymy co powie dr na kontroli w czwartek

Nitka jak to Nitka...broic lubi...hihihi...ostatnio uwielbia sobie pokrzykiwac...hahah,patrzy sie na mnei tuli sie tuli i nagle"eeeeegiiiii"na cale gardlo...albo inne swoje"powiedzonka"hahah
zazdoszcze ze synek cie juz wola...hhe Nitka na razie nie chce ani mamowac ani tatowac ...czasem jej sie wyrwie i tyle...
siedziec coraz mneij chce ..tylko stac by chciala...albo raczkowac albo moze i pobiec gdzies...hihih tylko jeszcze nie umie:-p

DZIEWCZYNY GLOSUJCIE PROSZĘ NA NITKĘ!!!!!! !!!!! w linku ponizej zabkow :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Ostatnia edycja:
witajcie kochane...
dawno nie zaglądałam....przepraszam...:sorry2:u mnie 10 tydzień sie zaczyna...już nie mogę się doczekać kiedy bedzie koniec 3 miesiąca bo juz mam dość mdłości...jem chrupki kukurydziane:) tylko tyle mi zostało hihi:tak: zapaszki są okropne...gonie męża z każdym jednym nowym zapaszkiem który przyniesie.....biedak..:zawstydzona/y:i tez cięzko mi siedzieć przy kompie...bo mnie mdli....:tak:

AnulaS super że jesteś:) Mam nadzieje ze pamiętasz i mnie:) gratuluje synka:) Jak widzisz mi też udało mi sie zajść w końcu:-) Cieszę się że u Ciebie ok:) i że się wszystko udało:-)

Ewelka...mam nadzieje że już niedługo...urodzi sie dzidzia i nam się pochwalisz :) trzymam kciuki:)

Anekha...Nitka śliczna:) mam nadzieje że u synka ok juz??:)

Pozdrawiam wszystkie inne dziewczyny bez wyjątku:)

Anekha moja sampoczucie fizyczne ok, tylko nadal wkurzona na męza...ciut mi przeszło, ale przez weekend wydał-on -ja byłam przeciwna, tyle kasy że głowa boli i to na głupoty :-( Rozumiem blizej narodzin, a nie co mu wpadło w oko to kupował :no: Zabrał próbki farb (wszytkie odcienie różu), bo dziewczynak MUSI uwielbiac różowy wrrrr. Tapety mu sie nie podobały będzie malował i sysunki an ścianach też on, zwariował !!

A właśnie na Anitke wykorzystałam 8 maili ( jutro można też zagłosować, czy tylko raz?), reszty maili nie moge sobie przypomnieć,,,,a jest jeszcze jeden tylko przypomne sobie hasło :-D

Pozdrawiam Reszte dziewczyn... buziaki

Marcy bardzo szybko mija ja już jutro zaczynam 19 tc, a niedawno pamiętam jak zobaczyłam 2 krechy na tesciku :)))

reklama
Hej kobietki :-)
Ale u nas paskudna pogoda.Wieje i leje,masakra :baffled:
Dzis znów cały dzień w domku,bez spacerku...Zwariować idzie.
Widzę że weekendowe pustki są tutaj :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry