reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
martilla to musisz sie zabrac za prace z mezem :-p:-p:-p

hehe no co Ty jeszcze nie mogę:-) tzn chodzi mi głownie o to żeby najpierw znaleźć prace z zarejestrowaniem żeby ubezpieczenie mieć,a potem niech się dzieje wola nieba:tak: a póki co to ja jeszcze do września przyszłego roku opiekuję się tym maluchem,aż pójdzie do przedszkola więc przyjdzie nam poczekać na fasolkę:rofl2:

martila
czy sie szykuje to nie wiem, zobaczyczmy- byla by to ewidenta wpadka hihihi
ja tez nei planuje dzidzi jescze bo teraz nei wyrabiam na zakrecie a co dopiero jakby dziecko doszlo:-D

kurde nie wiem jak u was ale u mnei snieg pada z deszcem albo sam tak na przemian

ewelka
maz mojej kuzynki pod koniec ciazy biedak spal na ziemi bo kuzynka sie nie miescila na łozku

o matko jak mi sie robic dzis nie chceeeeeeeeeeeeeeeee

arla moje kochanie chcialo wogole spac na podlodze na materacu ale powiedzialam ze nie bo nie bede miala do kogo sie tulic a po drugie jak on by spal na materacu to ja szlabym do niego spac :-p:-p

arla
jakby się dzidzi jednak pojawiło to idziesz na zwolnienie i niech sobie sami radzą;-)
ewelka
juz to sobie wyobrażam jak spychasz meża z materaca hi hi i potem on włazi na szafe i skacze hheheh no nie wyrabiam z tego normalnie hehe

hej dziewczyny....
U mnie mdłości dzis normalka.....hihi:baffled: męzusia nie ma.....ale smutno bez niego....jak juz mowa o spaniu to wielkie łóżko mam dla siebie i jakos tu mi pusto....:tak:heh najlepsze ze umyłam głowe i mnie mdli od szamponu.....kurcze kazdy jeden płyn , proszek itd daje mi w kość:-p Dziś zaczął sie 10 tydzień....oj niech juz bedzie po tych mdłościach to w końcu zacznę się porządnie cieszyć:-)

Ewelka.....mam nadzieje ze juz niedługo dzidzia sie pokarze....pewnie Ci już ciężko??Widzisz jednak to prawda ze u mamusi nalepiej:) hihih

martilla... kochana ja o dzidzie sie starałam 12 miesiecy... potem dałam spokój sobie bo juz miałam dość jednej kreseczki i mi sie odwidziało juz miałam isc do oracy itd....a tu prosze dzidzia:-) hihi nieźle kurcze także plany planami a tu niespodzianki same sie zdarzaja.....tak sobie myślę z mężusiem ze moze i dobrze ze to teraz...może nie było by innej szansy??zycie:)buziołki dla Ciebie:-)

Anekha.....Ty kobietko ciagle na biegu jestes widze.....Ja mam isc do sklepu i mi sie tak nie chce ze szok.....jak sobie pomysle ze musze isc w te różne zapachy ....to bleee:) heheheh buziaczki dla Twoich skarbów...

Agacjone....kochana widze ze szalejesz??:) hihih dobrze ze tylko 100zł::tak:

xtosia pozdrawiam Ciebie kochana:)Jak sie dzidzia czuje?? juz lepiej??

Asia myśląca.....kochana jak ja bym chciała miec choś 13 tc....moze te mdłosci by mi uciekły....pozdrawiam kochana

kochne pozrawiam wszystkie bez wyjątków:) napisze jeszcze buziaki

noi jestem z powrotem ale na chwile...bo przy zelazku stalam cale 2 godziny i nog nie czuje wogole...i teraz sobie zrobilam cappucino i rolade mam z galaretka i bananowca..takze zakopuje sie w kocyk i do 16 wolne....potem ziemniaki obiore i placuszkow juz nie robie bo niemam sily.,...zreszta golabki spore to sie mąż najje....:-D

okia ide lezakowac:-)

reklama
hejka dziewczyny! Ja ostatnio mam mało czasu coś... cały czas coś robię a na kompie to już prawie wcale nie siedzę. Trochę już jestem zmęczona, no ale to już końcówka... Dzidzia kopie mnie po żebrach co czasem nie jest przyjemne... zgaga nadal pali i jak tak patrzeć na przesądy to mój dzidzia chyba będzie mieć włosy do pasa hehe:-D

agacjone - widzę że szalejesz na całego... i z mandacikiem i z jedzonkiem. Ja się ograniczam. Jem tylko to co muszę... żadnego ciasta, cukierków, chipsów, ciasteczek.... zamiast tego tylko owoce. Ale już mi nie zostało dużo, więc się nie martwię.

ewelka - a ty kochana na co czekasz??? No może nie ty ale Twoje maleństwo. wytrzyj podłogę na kolanach to może Cię ruszy... Podobno pomaga (tak mówią niektóre mamusie z mojej rodziny). Życzę żeby się do 19.11 samo zaczęło... Trzymam kciuki! :-)

anekha - posłałam głosik na Twoją córeczkę, ale jeszcze mi e-mail nie przyszedł, więc chyba jeszcze mojego głosiku nie ma... ale na 100% będzie...

Pozdrawiam wszystkie!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry