Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hehe no co Ty jeszcze nie mogę:-) tzn chodzi mi głownie o to żeby najpierw znaleźć prace z zarejestrowaniem żeby ubezpieczenie mieć,a potem niech się dzieje wola nieba a póki co to ja jeszcze do września przyszłego roku opiekuję się tym maluchem,aż pójdzie do przedszkola więc przyjdzie nam poczekać na fasolkę
martila
czy sie szykuje to nie wiem, zobaczyczmy- byla by to ewidenta wpadka hihihi
ja tez nei planuje dzidzi jescze bo teraz nei wyrabiam na zakrecie a co dopiero jakby dziecko doszlo
kurde nie wiem jak u was ale u mnei snieg pada z deszcem albo sam tak na przemian
ewelka
maz mojej kuzynki pod koniec ciazy biedak spal na ziemi bo kuzynka sie nie miescila na łozku
o matko jak mi sie robic dzis nie chceeeeeeeeeeeeeeeee
arla moje kochanie chcialo wogole spac na podlodze na materacu ale powiedzialam ze nie bo nie bede miala do kogo sie tulic a po drugie jak on by spal na materacu to ja szlabym do niego spac
arla
jakby się dzidzi jednak pojawiło to idziesz na zwolnienie i niech sobie sami radzą;-)
ewelka
juz to sobie wyobrażam jak spychasz meża z materaca hi hi i potem on włazi na szafe i skacze hheheh no nie wyrabiam z tego normalnie hehe
hej dziewczyny....
U mnie mdłości dzis normalka.....hihi męzusia nie ma.....ale smutno bez niego....jak juz mowa o spaniu to wielkie łóżko mam dla siebie i jakos tu mi pusto....heh najlepsze ze umyłam głowe i mnie mdli od szamponu.....kurcze kazdy jeden płyn , proszek itd daje mi w kość Dziś zaczął sie 10 tydzień....oj niech juz bedzie po tych mdłościach to w końcu zacznę się porządnie cieszyć:-)
Ewelka.....mam nadzieje ze juz niedługo dzidzia sie pokarze....pewnie Ci już ciężko??Widzisz jednak to prawda ze u mamusi nalepiej hihih
martilla... kochana ja o dzidzie sie starałam 12 miesiecy... potem dałam spokój sobie bo juz miałam dość jednej kreseczki i mi sie odwidziało juz miałam isc do oracy itd....a tu prosze dzidzia:-) hihi nieźle kurcze także plany planami a tu niespodzianki same sie zdarzaja.....tak sobie myślę z mężusiem ze moze i dobrze ze to teraz...może nie było by innej szansy??zyciebuziołki dla Ciebie:-)
Anekha.....Ty kobietko ciagle na biegu jestes widze.....Ja mam isc do sklepu i mi sie tak nie chce ze szok.....jak sobie pomysle ze musze isc w te różne zapachy ....to bleee heheheh buziaczki dla Twoich skarbów...
Agacjone....kochana widze ze szalejesz?? hihih dobrze ze tylko 100zł:
xtosia pozdrawiam Ciebie kochanaJak sie dzidzia czuje?? juz lepiej??
Asia myśląca.....kochana jak ja bym chciała miec choś 13 tc....moze te mdłosci by mi uciekły....pozdrawiam kochana
kochne pozrawiam wszystkie bez wyjątków napisze jeszcze buziaki
noi jestem z powrotem ale na chwile...bo przy zelazku stalam cale 2 godziny i nog nie czuje wogole...i teraz sobie zrobilam cappucino i rolade mam z galaretka i bananowca..takze zakopuje sie w kocyk i do 16 wolne....potem ziemniaki obiore i placuszkow juz nie robie bo niemam sily.,...zreszta golabki spore to sie mąż najje....
Hejcia laseczki Dawno mnie u was nie bylo Ale wreszcie mam nowego laptopa, gdyz tamten dwa razy sie zepsu;l i nam wymienili A co tam u was Cos mnie ominelo
hejka dziewczyny! Ja ostatnio mam mało czasu coś... cały czas coś robię a na kompie to już prawie wcale nie siedzę. Trochę już jestem zmęczona, no ale to już końcówka... Dzidzia kopie mnie po żebrach co czasem nie jest przyjemne... zgaga nadal pali i jak tak patrzeć na przesądy to mój dzidzia chyba będzie mieć włosy do pasa hehe
agacjone - widzę że szalejesz na całego... i z mandacikiem i z jedzonkiem. Ja się ograniczam. Jem tylko to co muszę... żadnego ciasta, cukierków, chipsów, ciasteczek.... zamiast tego tylko owoce. Ale już mi nie zostało dużo, więc się nie martwię.
ewelka - a ty kochana na co czekasz??? No może nie ty ale Twoje maleństwo. wytrzyj podłogę na kolanach to może Cię ruszy... Podobno pomaga (tak mówią niektóre mamusie z mojej rodziny). Życzę żeby się do 19.11 samo zaczęło... Trzymam kciuki! :-)
anekha - posłałam głosik na Twoją córeczkę, ale jeszcze mi e-mail nie przyszedł, więc chyba jeszcze mojego głosiku nie ma... ale na 100% będzie...