Anekha
Kwietniowa Mama 02 i 08'
Dzień dobry...
hehe Agacjone...a moze masz fotki stołu?rzeczywiście nie drogo...ja co prawda już mam kuchnię urządzoną itp ale chętnie popatrzę:-)
Martilla
co tamu Ciebie???
Welonka
jak tam dzionki mijajją?
Andzia
przestala zaglądać ..no wiesz,opuszczasz sie kobieto
:-)
Kitty
jak dzidzia sie miewa?
Bella
jak sie czujesz?już nie długo 3mam kciuki!!!!
Karolina
jak tam synek????Pozdrawiam Was ciepło!!!!!
Wszystkie które pominelam...też pozdrawiam cieplutko!!!!!:-):-):-)
nie wiem czy wirusówka....bo już nie wymiotuje..nie ma biegunki..
noc była ok u nas..nitka spała ładnie do 3 wcale sie nie budzila...także nie jest źle..troche pokasłuje..
młody co tam..no noc też dobrze wieczorkiem miał 38 to mu dałam na gorączkę i spadło do 37 i tak się mneij wiecej całą noc utrzymało..no i ja tu sieucieszylam że mu mia...
taaaa.. a tu z rana znowu 39 eh...no nic..w poludnie mamy wizitę:-(
hehe Wasze dzieci też tak lubią skubać w skupieniu wstążeczki,falbanki ,koronki,metki itp ..???moja to uwielbia i wtedy taka poważna coś sobie mruczy...haha ale mnie to tak bawi...super!!!!:-):-):-)
Miłego dnia Wam życzę,papa:-)
hehe Agacjone...a moze masz fotki stołu?rzeczywiście nie drogo...ja co prawda już mam kuchnię urządzoną itp ale chętnie popatrzę:-)
Martilla
co tamu Ciebie???
Welonka
jak tam dzionki mijajją?
Andzia
przestala zaglądać ..no wiesz,opuszczasz sie kobieto

:-)Kitty
jak dzidzia sie miewa?
Bella
jak sie czujesz?już nie długo 3mam kciuki!!!!
Karolina
jak tam synek????Pozdrawiam Was ciepło!!!!!
Wszystkie które pominelam...też pozdrawiam cieplutko!!!!!:-):-):-)
nie wiem czy wirusówka....bo już nie wymiotuje..nie ma biegunki..
noc była ok u nas..nitka spała ładnie do 3 wcale sie nie budzila...także nie jest źle..troche pokasłuje..
młody co tam..no noc też dobrze wieczorkiem miał 38 to mu dałam na gorączkę i spadło do 37 i tak się mneij wiecej całą noc utrzymało..no i ja tu sieucieszylam że mu mia...
taaaa.. a tu z rana znowu 39 eh...no nic..w poludnie mamy wizitę:-(
hehe Wasze dzieci też tak lubią skubać w skupieniu wstążeczki,falbanki ,koronki,metki itp ..???moja to uwielbia i wtedy taka poważna coś sobie mruczy...haha ale mnie to tak bawi...super!!!!:-):-):-)
Miłego dnia Wam życzę,papa:-)

A jak jeszcze dojdzie wesele i tak jak u Ciebie roczek....