reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hej
a ja juz na nogach, niechce mi sie leżec mimo ze Kuba jeszcze śpi...wyszykowalam sie i czekam az wstanie i spadamy najpier do moich rodzicowa potem do kolezanki..:-) ciagle tylko jak mam wolne to pranie,sprztanie, gotowanie a dzis kur....zero...tez cos mi sie nalezy a nie ciagle dom...
jeszcze wczoraj sie pochapalam z M takze ciche dni nastaly...
ja mam jakies jazdy od wczoraj, w robocie naczytalam sie ze w 2012 ma byc koniec świata..i kur...schizuje cos:szok::wściekła/y:
Tosia
wspołuczje za brata....wiadomo czemu to zrobil???

legajka
witaj,witaj kochana:-)

ewelko ty dziuńdziu:-D
ale sie usmialam z twojego wpisu...kurcze ty to taka luzaka kobitka jestes....przy tobie to od razu mozna se humor poprawic..:-):-)

reklama
hej :-)

tosia

niestety to nic nie da:sorry:on pol godziny plywal w niej...a jak by to bylo tylko na moment to co innego...rozebralam go wzielam suszarke i ni hu hu nie chce trybic...maz pojechal do komisu aby mu chociaz kontakty sciagnac z koma ale on wogole nie chce sie wlaczyc i powiedzial ze telefon jest amen...wiec kontaktow nie mam:sorry:tyle tylko co pospisywalam od meza z koma....

agacjone...no widzisz ja ci zawsze humor poprawie :-p:-p:-p

jutro tesciwa przyjezdza ze szwagrem i z jego 50 letnia baba:-D jestem ciekawa co z niej za babsztyl :-D

Zrobiłam dzisiaj powtórnie test i są wyraźne 2 kreski :):):)
Ewelka
powiem ci że najbardziej chyba teraz boję się porodu i karmienia. Ale tym razem zahartuję brodawki, nie ma bata ;)
XTosia
straszna wiadomość :(:(:( taki młody człowiek :(

:rofl2:
hannah a nakladki silikonowe by ci nie pomogly??przeciez one po to sa :tak:ja pamietam jak pisalas ze Hania rodzila sie z raczka przy budzi....to to dopiero musialo bolec:sorry:

Ewelka to moja Hania rodziła się z rączką przy buzi :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Tosia wspołuczje za brata....wiadomo czemu to zrobil???

To nie mój brat tylko kuzyn (mojego taty siostry syn). On pił, zona go odeszła i zabrała 2 dzieci, a że sama ma niezbyt pod czaszką więc zabraniała mu wizyt u dzieci :baffled:

Ewelka
używałam nakładek, ale Hania nie bardzo mogła sobie poradzić przez nie, więc zrezygnowałam.
XTosi Hania wychodziła z rączką przy buźce, a moja Hania z ręką przy głowie, salutowała hehe.

Agnieszko
przekaż Anitce 100 lat od cioteczek!!!!! 2 latka poważny wiek hehe.

tosia
hehe ja nie pamietam twego postu ze Hania sie rodzila z raczka przy buzce:sorry:...mialam na mysli Hanie Hannah i jak widzisz tez przy glowie :-p:-pjeden pies tylko inaczej szczeka :-D

100 lat dla Nitki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry