karlita
Fanka BB :)
o proszę jaki spryciarzkarlita
he no fajnie mój ma 9 i 2 tygodniesam wstaje, chodzi w łóżeczku dookoła trzymając się:-) raczkuje i wypuszcza sie już wszedzie kurcze nie nadążam za nim.....
moja Gabi dopiero teraz zaczyna wstawać i to jak ma niższe podparcie bo tak zeby się podciągnąć to nie wstanie
byłyśmy teraz na wyjeździe prawie 2 tyg poza domem ... i jeszcze teraz po powrocie mała mi jakiś katar złapała ... ehhh meczy sie od 2 dni strasznie
nie wspominając o nockach .... z rąk nie złazi ...
Nie wytrzymałam i zrobiłam test ... jedna kreska UFFFFFFF!!!!!
witaj w klubie też ostatnio robiłam test z przerażeniem
gratulacje a gdzie będziecie chodzić ?? dobrze wyczytałam że jesteście z Lublina ??W KOŃCU udało nam się dostać do szkółki nauki pływania dla niemowląt i małych dzieci:-) zaczynamy w sobotę po świętach![]()
Hannah GRATKI
właśnie usnął,więc tradycyjnie czeka mnie pobudka tuż po 6
masakra jak dla mnie ;-)
A ja jestem cała przerażona, wszystko mnie swędzi i cały czas po mnie coś chodzi
moge tylko wspominac...a teraz to mi na nerwy wchodzi normalnie...dzien w dzien jestem wkurwiona przez nia:-(chce zeby jej krecic baka to jej krece a zaraz rozwala i przychodzi z nim aby znowu krecic i tak w kolko...chce aby jej robic banki to jak widzi ze je zakrecam bo mi sie juz nie chce dmuchac to jest ryk o wszystko jest ryk o to ze nie wolno wchodzic na krzeslo i sciagac ze stolu...cwaniara mala nauczyla sie wchodzic na nie i teraz jak widzi okazje to pyk pyk i na nim jest nawet jak od kompa odejde a ona sie czyms bawi to rzuci zabawke i do krzesla leci 
hehe przynajmniej teraz dziecko będzie miało zabawkę o jakiej zawsze marzyło :-) bo te zabawkowe telefony dla dzieci to nie to samo co te prawdziwe i nie zrobisz dzieciaka w konia haha