Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ogolnie to balam sie jak to bedzie ze beda ryczec jedna po drugiej ale zabawki se wyrywaja,wyrywaja se kubki z piciem hehe wiec czasem pija z jednego :-) nawet smokiem sie dzielily...ale wogole ta mala to jest znerwicowana przez ojca...kumpela nie jest mezatka,mieszkala z nim 3 lata po roku bycia ze soba zaczal ja bic i tak bil przez 2 lata to nie dziwota ze mala jest nerwusek...teraz jest na pokoju wiec nie zawsze ma z kim mala zostawic i ja ja czasem bede pilnowac...dzis musialam wstac o 6 bo przed 7 mi ja podrzucila....ale wiki musialam dac mleko przed przyjsciem malej bo by mi potem nie wypila bo kolezanka wazniejsza niz ranne jedzonko:-) w sobote tak wlasnie bylo...i mleko wyladowalo w zlewie
teraz spia obie wiec mam cisze i spokoj 

Ja jak tylko robiłam test i była jedna kreska to mimo że nie byliśmy gotowi na dziecko, czułam sie zawsze zawiedziona. I jak już zrobiłam test zaraz potem dostawałam okres.hej
hannah
jak tam samopoczucie??
ja dzis dostalam @ ale powiem wam ze toszki a troszki bylam zawiedziona bo myslalam a moze????![]()