reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

ewelka ja nic takiego nie ialam ja na Twoim miejscu bym pojechala do szpitala :) Ja od pierwszych skurczy bylam w szpitalu, bedziesz mial chociz spokojne sumienie ze jak bedzie sie cos niepokojacego dzialo to polozna bedzie przy Tobie

reklama
Hej dziewczyny!!!
Ewelka - trzymam kciuki!!! Oby poszło szybko... a kto po Tobie w kolejce??? Ja ?
Tak na marginesie mam termin na 30.12.

Pozdrawiam wszystkie mamusie te które już tulą swoje pociechy, te które rodzą i te z brzuszkami :)!!!

Iwoneczka ja też od pierwszych skurczy byłam w szpitalu,ale tylko dlatego że wcześniej 3 dni na patologii leżałam.I wogole skurcze miałam oxy wywoływane...

Ewelka z jednej strony jak nieregularne,to bez sensu w szpitalu siedzieć,a z drugiej przynajmniej wiesz na czym stoisz.Może poczekaj na męża i poobserwujcie jeszcze chwilę,jak się to wszystko rozwinie.A od jak dawna masz te skurcze już?Mijają jak zmieniasz pozycję,kładziesz się,wstajesz itd?

oo ewelka rodzisz???? no w koncu bo ja z filipkeim juz sie nudze:)
hey dziewczynki! dawno mnie nie bylo...ale mam ciezkie dni:/
w niedziele byly chrzciny! wypadly super:) mały nic nie plakał...jak ksiadz go chrzcil to tylko sie wody wystraszyl usmiechnał sie do ksiedza i zasnał:) hheheh pozniej tak sie ksiadz smial do nas ze szok. w sumie to 7 dzieci było.
pierwsza impreza na zaaledwie 13osob byla w naszym domku! jejku ile latania z jedzeniem to szok. ja nie wiem jak kobity daja rade wszystko cieple podawac. ale nikt na szczecie nie narzekał:P
a tak ogolnie co u was? ja mam chwilke bo u tesciow jestem wiec od razu pisze do was.
aha dzis kupilam malemu bujaczek fishera mały od razu go pokochal bo śpi:) hehhehe
w koncu oddalismy wozek do reklamacji dostalismy zastepczy ....ale musielismy niestety zrobic wojne w sklepie bo ttak nas zwodzili juz 1.5miesiaca! ile mozna .....? w sklepie sie okazalo ze wozek ktory mielismy dostac w kolejce czekajac oczywiscie...poszel juz do kogos innego! zrobilismy afere ze co to za traktowanie klijenta. ze chcemy zlozyc w koncu pisemna reklamacje i maja 2tyg na zalatwienie sprawy. no i ze nie wyjdziemy bez wozka.
wyobrazcie sobie ze nagle znalazł sie wozek nowy z kartonu wyjety jako zastepczy. kurcze jak sie czlowiek nie upomni to beda z niego jaja sobie robic....
to tyle z mniej milych spraw:P

Ewelka - trzymam kciuki... Oby poszło sprawnie! No i ciekawe czy będzie chłopczyk czy dziewczynka. Ja też nie wiem co mnie się urodzi - chyba dziewczynka... dzidzia nie chce nam zdradzić tego sekretu ;-) A gdyby Tobie urodziła się jednak dziewczynka to jakie imię dacie ???

reklama
Ewelka ja też 3mam kciuki i dawaj Ilonce znać żebyśmy nie zostały w tyle z informacjami :-p
Oby wszsytko poszło Ci sprawnie,bezproblemowo i jak najmniej boleśnie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry