reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
skorcze beda coraz silniejsze...pechez nie koniecznie moze ci peknac...mi takze przebijała polozna w szpitalu. okropne uczucie:/ ja bym na twoim miejscu poczekala do skorcze co 4min regularnych i powoli pakowala sie do auta. bo jadnak na polna masz kawalek drogii?no nie? ja mialam zaledwie 5min drogii do szpitala takze wiesz bez paniki mialam....

Olka nie bede ewelki meczyc ona dzis ma wazniejsze rzeczy :) Moglbys mi pomoc bo zalozylam skypa i nie wiem czy dzial a ma dzis dzwonic do mnie moja mama i chce go sprwdzic bylabym wdzieczna :))

Ewelka
z tego co wiem to jak bedziesz lezec na boku z nogami skulonymi to szyciej Ci pojdzie mi tak polozna kazala i w 2 godz z 3 cm rozwarcia i lekkich bolow zrobilo sie 10 cm i bol jk nic :)

wiesz jak bedziesz miec regularne co 4-3min to proponuje wyjezdzac.bo musisz liczyc na to ze na izbie przyjec jeszcze cie podepna do ktg na 30min. i dadza druczek do wypelnienia. dopiero pozniej przewiaza na porodowke. mi to zajeło okolo 45min na samej izbie przyjec.
ale najwazniejsze to zachowac spokój!

ewelka
ja też jestem z Tobą, nie mysl sobie ,że nie:-) przezywam jakbym conajmniej sama rodziła hehe bądz dzielna! wszystko będzie dobrze, rany juz nie mogę sie doczekać kiedy nam pokażesz maleństwo;-)

ewelka ja tez jestem panikara!:) ale jak ja mialam skorcze co 4min to juz skakalam z bolu:/ a ty widze twarda laska siedzisz na forum.
jesli zaczynaja ci skorcze dokuczac idz sobie pod prysznic jeszcze na 20-30min. ciepla woda super koi ... tak samo jak bedzie na porodowce i jakby nie bylo np. pelnego rozwarcia czy cos takiego to idz sobie pod prysznic...albo na worek. mnie maz polewal prysznicem. a na polnej naprawde waruki super takze kozystaj...szybciej pojdzie. ja kozystalam dopuki moglam ale pozniej bol mnie przerosl i ZZO wzielam wiec koniec z prysznica. tylko lezenie.
a twoj maz bedzie przy tobie???czy jednak nie?? polecam obecnosc meza!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry