reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

olka dla dziewczynki jednak Wiktoria a dla chlopca Olivier ale wiem nie w 100 procentach ze bedzie chlopiec ale zdziwie sie jak jednak dziewczynka:-)

nie dziekuje dziewczyny wam zeby nie zapeszyc :tak:

reklama
Wrocilismy ze spacerku :)

Ewelka
jak Ci idzie dajesz jeszcze rade :) jestem z Toba myslami i sercem (az mi sie przypomnialy poczatki mojego porodu)

Andzia 84 j lezalam 6 dni na patologi po czym powiedzieli ze po 6 dnich mnie wypisza na 3 dni do domu, ale nie zdazyli 7 dni(gdy mialam wyjsc) o 6 rano zaczelam rodzic :)

ilonka1q
witam nastepna Filipkowa mame :)

daje rade...idzie wytrzymac.dobrze ze nie mam krzyzowych ale pewnie beda jak mi pecherz pusci. mam nadzieje ze sie urodzi dzis albo i jutro bo ja jestem z 19sierpnia to moze moje male bedzie z 19 listopada :)

ewelka trzymaj sie kochna :) A pecherz moze Ci sam nie puscic mi akurat przebijaali :) Dasz rade :) Dzielna babka z Ciebie :) Tak wogole to ja tez jestem z sierpnia :)

LASECZKI MAM PYTANKO MA MOZE KTORAS SKYPA?? :)

reklama
Ewelka ty rodzisz? jupiii!
ja jak zaczelam miec bole tzn. je poczulam to bylo co 5-8min nieregularne pozniej po chwilce doslaownie co 3min juz ale i tak od 2h w nocy do 5h wytrzymalam w domu z silnymi juz bolami.
laska jak uerodzisz to daj mi eska i zadzwonie:) odwiedze cie jak dojdziesz do siebie:) i przyniose jakies ciuszki w zaleznosci od płci dzidzi:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry