reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
ciekawe co tam u Ewelki...pewnie juz tuli synka w ramionach...oj az mi sie moje porody przypominaja;-)
przezycie nie do opisania i mimo jakiego stam dyskomfortu jakim jest bol...warto...zeby zobaczyc ,przytulic nowe zycie:-)

a moja corka od wczoraj jest wyjatkowo..hm...marudna..piszczy non stop i placze na przemian...eh...tylko rece mamy i nic wiecej...
zakupy byly katorga bo w wozku nie chciala siedizec i urzadzila koncert na cala ulice...
no teraz juz wykapana,wymeczona tym marudzeniem ...spi kruszynka,ciekawe jaka noc bedzie...bo poprzednia do dobrych nie nalezala bo budzonko co 1-1,5h...moze dzis lepiej pospi...

milego wieczorku wszystkim zycze!!!!
Pozdrawaim bez wyjatku!!!!!!!:-):-):-)

Wy tak wszystkie mówicie o pobudkach w nocy to ja od urodzenia mam aniołka nie dziecko.Nawet w okresie ząbkowania budziła się raz czy dwa i bez żadnych fochów po piciu szła spać i od urodzenia tylko i wyłącznie swoje łóżko.

jej dziewczyny czytalam te kilka storn w takim napieciu jakbym conajmije ja rodzila.....jej a ja juz j9edlugo..tak sie boje!!!!!!!!:szok:
a ja dzis caly dzien na nogach.......... po miescie sie nalazilam za wozkiem i kupujemy najprawdopodobniej atlantica morskiego....zobaczylam na zywo jak dziala jak jezdzi jak wyglada i jest super...bynajmnije tak mi sie wydaje...
nakupowalam tez 2 buteleczki, 2 smoczki 2 body z dlugim rekawkiem....takze paczuszka sie powieksza....;-)

ewelka ciotka trzymaj sie......lekkiego porodu Ci zycze i od razu Olce i sobie:-D
dziewczyny a po co sie ten pecherz przebija??? bo to co ilonka napisala az mne przerazilo...zebym czasem im sisusiu nienarobila??:-D
jej im wiecej czytam to sie bardziej boje....:szok:

Witajcie!
Nie widać już ewelki to pewnie w szpitalu. Kto wie może już po. Ja na szczęście wiedziałam że muszę jechać na porodówkę bo wody zaczęły mi sie sączyć. A tak jak ewelka albo anekha to miały skurcze a potem zanikały i trzeba było dalej czekać. Mężulek dzisiaj znowu rano wyjechał i wróci jutro. Kewinek od 30 min śpi. Jak narazie i chyba tak już zostanie to sypia w ciągu dnia tylko raz i to aby godzinkę. Ale najwyraźniej tylko tyle potrzebuje a ja odpoczywam po całym dniu właśnie teraz. Wczoraj byłam z nim na rehabilitacji i zostaną jeszcze jakieś 2 lub 3 wizyty i koniec bo wszystko jest w porządku. Teraz Kewinek jest na etapie stania przy meblach i puszczania się ich. Więc kto wie może za jakieś 2 miesiące będzie już chodził a przydałoby się :-p
Śle całusy do wszystkich

agacjone - chodzi o przebicie pęcherza płodowego...a nie żebyś im siusiu nie narobiła... hehe... Ty to szalona jesteś, nie wyobrażam sobie żebym miała rodzić i mieliby mi przebijać pęcherz moczowy... To by był już sadyzm! Pewnie nie będzie aż tak źle jak to sobie można wyobrazić...
Pozdrawiam i miłej nocki życzę

Też jestem ciekawa co tam u Ewelki.Jak się trzyma :-)
Karolina ja też już czekam kiedy Iza całkowicie sama będzie chodzić :-) Bo ogolnie to już po pokoju sama przejdzie z jednego miejca w drugie i takie mniejsze odległości też sama pokonuje coraz częściej,ale jak już gdzieś dalej iść,to za rączkę :-)Ciesz się,że Kewinek już kończy rehabilitacje i że wszystko ok jest.I niedługo kawalerowi roczek stuknie ;-)

Kitty86 to tylko Ci pozazdrościć takiego aniołka :-) Z Izulką też nie jest najgorzej.Ma czasami takie noce,że się bardzo kręci w łóżeczku i wstaję do niej,ale ogólnie to przesypia całą noc.W okresie ząbkowania bywało różnie,bo spała bardzo niespokojnie,ale tak jest ok :-)

reklama
Cześć dziewuszki!
Widzę że gorący temat, Ewelka rooodzi:tak: myślami jestem z nią. Da radę, jesteśmy do tego stworzone :-D:-D
Byliśmy o ortopedy i w końću jest duża poprawa:tak::-):-):-) , nie musze pieluchować, tylko ćwiczyć, kontrola za 8 tyg. Mówi że odwodzenie w normie, punkty kostnienia są i tylko teraz trzeba wyrzeźbić panewki które są za ostre, ale póki nie stanie na nogach da się to zrobić. Powiedział ze gdyby miał takie dziecko nie pieluchował by bo nie widzi większego sensu, ćwiczenia powinny pomóc.
Tak czy siak jestem szczęśliwa, stopień - I B.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry