reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
kasiorek jakimi szpiegami? jesli zamkniemy ten watek to juz nikt do nas nie dolączy...

farby kupione :) jupii
wnerwia mnie tylko to ze trza i tak malowac na bialo, tak powiedzial facet w liroju, :/ no i niestety musimy pomalowac sufit,(kiedys okopcil sie przy wylotach ogrzewania z kominka) i to przedluzy zakichane roboty:/ no i jeszcze chce listwy kupic ale w liroju nie ieli takich jakie chce;/ beznadzieja.

agacjone mały nadal na gerberach?? moje dziecko tego nienawidzilo, normalnie odruch wymiotny, tylko jadl marchewke i niektore desery.

Agacjone
to widzę,ze się szykują większe zakupy heheh

Ilonka
jaki masz pomysł na pokój małego ? o kolorach marynarskich doczytałam ,ale jakieś paski motywy ? wymyśliłaś coś ?

Dzieki dziewuszki za podpowiedz - myslalam ze vanishu uzywac nie moge no ale jak piszecie to tak zrobie...
Ilonka no nie zazdroszcze remontu - ja planuje wykleic malej jedna sciane takimi puzlami z pianki - zrobie szchownice a w puste miejsca powiesze fotki , jak zrobie to pochwale sie - choc nie wiem czy to mi wyjdzie tak jak bym chciala ...
Kasiu a co z tymi szpiegami zreszta mi to lata nic takiego nie pisze zeby komus zaszkodzic , a jak ktos nie ma odwagi zeby pisac tylko wkrzakach siedzi to juz jego wybor ... Halllllooooo szpiedzy zapraszamy do koleczka
Kasiu a Paulla na dlugo pojechala czy tylko tak na wycieczke
Kurcze musze jechac we wtorek do londynu do ksiegowej jak ja bym chciala zeby mi sie wszystko udalo zalatwic tak jak sobie obmyslilam
Wiecie ze jutro 13 i piatek ja nie wierze w zabobon ale to juz mi tyle razy sie sprawdzilo ze wole zapomniec o jutrze .
Lece spac no chyba ze sie jeszcze jakas zblakana owieczka znajdzie to wpadne a jak nie to Dobranoc

Ostatnia edycja:
bryyyyy mi mój dziś od rana żyć nie daje wyje jak guuupi mam dość chyba mnie dziś odwiozą do świecia bez kitu :/

i nas duchota i gorąco nic tylko spać

Kasia jakie domowe sposoby powiedz coś więcej??:-)

Ilonka no to szybkiego remontu:-D czekamy na efekt końcowy:-D

Slovianka toż to dzisiaj 13! UWaga ma czarnego kota!:-D No umówmy się że ten jest czarny:-D

Rechot Biedulko załóż słuchawki na uszka swe!:)

Witam Kobietki:tak:
Nie pokazuje sie na razie zbyt czesto bo na razie jeszcze odsypiam ale juz coraz ladniej mi Niunia spi:tak:wczoraj poszla w ruch frida i takie babole byly ze szok:szok:gdzie to sie zmiescilo w tym malym nosku?:szok:to akurat po tatusiu:-p
Paski poziome i pionowe jak i asymetryczne wzory sa teraz modne:tak:przerabialam niedawno przymusowe ( zalane sufity jak byly deszcze)malowanie calego mieszkanka i mam wlasnie z takimi motywami:tak:super wyglada:tak:
O tych plamach faktycznie bylo w gazecie:tak:napisali zeby od razu plame zaprac szarym mydlem i zostawic tak na troche a potem wyprac normalnie i wystawic na slonko - ponoc wybiela plamy z marchewki:tak:

kasiorek jakich niby "szpiegów" masz na myśli?
Bez obrazy,ale to samo mogłyśmy sobie pomyśleć,jak Ty czy inne dziewczyny zaczęłyście tu pisać.
Jeśli czujesz się szpiegowana,to załóż sobie zamknięty wątek i wpuszczaj tam kogo tylko zechcesz.

reklama
teraz ja sie czuje jak bym byla jakims szpiegem...zalozcie sobie osobny watek zamknijcie go i piszcie z kim chcecie i o kim chcecie...na tym naszym watku nie bylo nigdy szpiegow....a powiedzcie czemu przeszlyscie z lutowek do nas??tam wam nie odpowiadalo czy ktos byl niemily wobec was??

Do góry