reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
jak już mowa o plamach to i ja się zapytowuję;-) otóż jak byliśmy nad morzem to w domu woda była z dużą zawartością żelaza i raz babcia przeprała małemu jakieś bodziaki i swoją bluzkę i tam tak nie było widać ale okazuje się,że na ciuchach są żółte odbarwione plamy :-( już próbowałam wybielaczem ale to nic nie dało.Nawet ręczniki są poodbarwiane od wycierania się po kąpieli-masakra :-( znacie sposób na odepranie tych ciuszków?

ja drążyłam temt owej poradni immunologicznej gdzie zostaliśmy skierowani i chciałam do jakiegoś lekarza prywatnie i znalazłam na necie komórkę do jednej z Pań profesor na tym oddziale
nie prowadzi prywatnej praktyki ale pytała co się stało ja jej opisałem przypadek tomka że ma mało granulocytów itp i że rozmazy krwi i morfologie odbiegają od normy. Kazała mi przeczytać ostatni rozmaz i morfologię i potem kazała nam zdobyć skierowanie na oddział i mamy sie stawić do szpitala w poniedziałek - jestem przerażona i boje się bardzo - wyniki jak określiła są bardzo nieciekawe i nie jest w stanie określic czy zostaniemy tylko na diagnostyce na parę dni czy na dłużej ;/

wyje jak bóbr -Boże jak ja się boje

Ewelka no niestety... jak to jedna osoba określiła "to jest dżungla przetrwają najsilniejsi" w myśl tego wypływa kolejna reguła silniejsi zabiją słabszych;-)

Rechot:-( Biedny Tomuś:-( Boziu trzymam kciuki żeby wszystko było ok:-(

Kaczucha nie umiem pomóc:-( nie miałam takiego przypadku:-( zaraz popatrze na necie;-)

Ostatnia edycja:
patrycja-dzięki-szkoda,że nie ma jakiś "domowych sposobów" na takie przypadki-na to co ja wyczytałam to raczej du..a blada :/

reklama
hej laski wpadam na szybko...
wczoraj nie moglam bo mialam gosci potem ddrugich.....:sorry: i nawet niee zagladalam
tylko na nk zdazylam w miedzyczasie:-p

dzisiaj piatek 13 .... moj szczesliwy dzien...
wlasnie lece oebrac pierwsza wyplatke z socjala:-D

ale jestem happy :-)
bede pozniej jak mala mi da wejsc;-)

Do góry