jestem tak roztrzęsiona że nie wiem jak teraz wyjde z domu - musze załatwić skierowanie badania a ja nie mam siły wstac z tego piprzzonego fotela - nie dość że w ciąży nie było łatwo to i teraz nas nie oszczędza zasrrany los
reklama
**ewelka**
mama Wiki :)
rechot napewno bedzie dobrze...nie martw sie na zapas....
ewelka co taka mala trzcionka piszesz nie widze co tam pocisz! zwieksz prosze!
rechot nie mart sie na zapas...nie ma co myslec zle, bo czasami to co nas przeraza okazuje sie nie takie straszne! trzymam kciuki zeby bylo dobrze!!!
patrycja gadaj co tam przeskrobałyscie
gdybym nie przeczytala ze dzis 13piatek to bym normalnie zyla a wy baby mnie tu nastraszylyscie bo mam dzis wykiki podstawowych badan:/ teraz sie boje
rechot nie mart sie na zapas...nie ma co myslec zle, bo czasami to co nas przeraza okazuje sie nie takie straszne! trzymam kciuki zeby bylo dobrze!!!
patrycja gadaj co tam przeskrobałyscie
gdybym nie przeczytala ze dzis 13piatek to bym normalnie zyla a wy baby mnie tu nastraszylyscie bo mam dzis wykiki podstawowych badan:/ teraz sie boje
kaasiorek84
Fanka BB :)
hej o matko zamieszanie przeze mnie..przez głupi żart..sorry
nie no my w sumie mamy wątek zamkniety..bo wiadomo..piszemy o sobie..podajemy nazwiska..omawiamy prywatne sprawy i to każdy czytać może..faktem jest jednak, że warto poznawać nowe osoby i to by im przeszkodziło w dostaniu sie tutaj..racja głupi pomysł;/
a o naszej grupie.cóż...lutówki sa to zajebiste laseczki
bardzo długgo sie znamy i poznajemy prywatnie..stanowcza większość jest oki..ale czasem w grupie są osoby które zachowują sie nie ok i tyle...nie chcę tego komentować...kilka z nas wolało zmienić klimat bo nie chce kwasów itd....
Rechtku trzymam kciuki za was bedzie dobrze:* kochammmmmm
czekamy na obiadek i mykamy do cioteczki
nie no my w sumie mamy wątek zamkniety..bo wiadomo..piszemy o sobie..podajemy nazwiska..omawiamy prywatne sprawy i to każdy czytać może..faktem jest jednak, że warto poznawać nowe osoby i to by im przeszkodziło w dostaniu sie tutaj..racja głupi pomysł;/
a o naszej grupie.cóż...lutówki sa to zajebiste laseczki
Rechtku trzymam kciuki za was bedzie dobrze:* kochammmmmm
czekamy na obiadek i mykamy do cioteczki
kaasiorek84
Fanka BB :)
w temacie plam..to raczej domestos bym odradzała..zbyt silny i może uszkodzić tkaninę..prędzej Vanish....a co do plam z żelaza-takie żółte to niestety na to raczej rady nie bedzie;/ pracowałam w sklepie odzieżowym i troche o tkaninach nas uczyli...no i kiedys mileismy taki przypadek, że ktoś wlał do żelazka zwykła wodę zamiast destylowanej i dupa..kapałoz tego na ciuchy i były żółte plamy i nic nie dało sie z tym zrobić....;/
co do plam żarełkowych..Pati musze znaleźć ten artykuł z gazety i wam przepisze te sposoby na nie
co do plam żarełkowych..Pati musze znaleźć ten artykuł z gazety i wam przepisze te sposoby na nie
a moze sprobować odplamić sodą oczyszczoną.... ona tez jest na plamy, ta zywkła spożywcza.... zrobić mocny dosc roztwór i zamoczyc te plamy... sprobowac nie zaszkodzi..
ja znam patent na plamy z jagód zalać kwaśnym mlekiem
ja znam patent na plamy z jagód zalać kwaśnym mlekiem
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Kamcia czekamy
Rechotku przytulam:*
Ilonka jest cała populacja tak to ujmę
i gdy ktoś na głos chce powiedzieć to co myśli, niezbyt miłego a prawdziwego, to grupie wiodącej prym to nie pasi to co tu ukrywać jadą równo... Za dużo nienawiści i obłudy wyszło... Choć nie ukrywam że nadal są tam osoby które darze ogromną sympatią i szacunkiem
Co robicie na obiad??? Moja koncepcja kulinarna osiągnęła dzisiaj dno...

Rechotku przytulam:*
Ilonka jest cała populacja tak to ujmę
Co robicie na obiad??? Moja koncepcja kulinarna osiągnęła dzisiaj dno...
reklama