reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

slovianka piszesz do Ewelki że nie ma sensu drążyć tematu...A może dla niej i dla reszty z nas jest sens?Przecież jedne z Was się przeniosły tu,inne zostały tam...Nic nie dzieje się bez przyczyny.

reklama
rany julek-ale skwar :/ już mam dość tych upałów... muszę iść na zakupy-ale przecież się upocę jak głupia-grrr,mam lenia na tą pogodę ;p mały nadal gania nago i ani myśli lać do sedesu-posiedzi tam i ok-ale nic nie robi ;/od wczoraj pokochał kredki świecowe-wszystko nimi maluje-chyba muszę zaopatrzyć się w magiczną gąbkę,bo tylko patrzeć jak będą gryzmoły na ścianie ;p

coprawda jest wolność wypowiedzi,ale nasz topik został "opanowany" ;p

przecie z wami też gadamy no co ty zanim się powciagamy w tematy troszkę minie wy się już tak długo znacie

ja teraz nie mam nastroju i głowy np odpisywać o plamach czy farbach myślę o tomku non top

Przyszlyscie tutaj i gadacie w sumie tylko miedzy soba...moze zalozcie sobie swoj topik i tam sie wypowiadajcie...

Hej mala dzis wyla cala noc - nie wiem co sie dzieje - moze zeby ? Jestem mega nie wyspana
Andzia a masz jakies pytania - chetnie odpowiem
A co do zarzutow to staram sie odpisywac cofnij sie kilka str , jestem malo na forum ale nadrabiam i staram sie jak moge nie pamietam was jeszcze dobrze ale jak cos sie wydarzy staram sie pisac . Jasli przeszkadzam Ci tutaj to napisz

Kaasiorku niestety wizyta bd troche dluga bo to brat mojego W:sorry::-(no i na wodke sie zapowiada:baffled:odpukac w niemalowane mala mi spi na razie ale jak sie obudzi i bd taki krzyk jak wczoraj to chyba wyjde z siebie i stane obok:wściekła/y:wczoraj juz na oczy nie widzialam,, lzy same mi lecialy jak zaczynala plakac a ja nie wiedzialam juz co zrobic:no:u mnie tez ukrop a mnie jeszcze czeka salatka i ciasto:angry:upieke sie razem z nim:angry:ja tez sie nie udzielam zbyt duzo bo chwilowo mam braki z czasem ale postaram sie cos wiecej pisac, no i jeszcze Was tak nie znam...:zawstydzona/y:

ewelka to nie fair...przyjrzyj sie moim wypowiedziom..zawsze którejś z was też odpiszę..po prostu na bieżąco...chyba że nie jestem w stanie czymś doradzić:(
dobra ja zaczęłam temat..głupim tekstem..bo w sumie wieczorem zauwazyłyśmy z Gucha ze któraś z laseczek z dawnego forum sprawdzała, gdzie piszemy:( powiem szczerze jak wygląda sytuacja i najwyżej przestanę tu pisać, bo nie chcę byście laseczki stąd przepędziły:( tesknie za dziewczynami..bardzo się zżyłyśmy tam na lutówkach...najpierw pisało nas tam dużoooo bo to było otwarte..później skumałyśmy konkretna grupe ok 40 lasek i poszłyśmy na zamkniety i praktycznie cała ciaże przeszłyśmy razem...do niedawna było oki..tzn..w sumie powoli zaczely sie nie fajne rzeczy..bo zaczely robic sie grupki....tzn ja jak widzicie jestem osobą, która powie co myśli..nigdy nie miałąm problemu z kontaktem tam...nie narzekałąm na to, ze któras mi nie odpisala..olewana nie byłam..czesto organizowałam spotkanka w realu..ale nie podobało mi sie jak są traktowane inne dziewczyny...mam z nimi kontakt prywatny i widziałąm, że im przykro jak jakies sa olane..albo da sie im do zrozumienia że maja spadać;/ jedna mala ekipa sie zrobiła ostentacyjnie sie umówiła w realu i reszte olała;/..ja zawsze podkreślałam, ze żadnej nie odtrące..pewnie zawsze stworza sie grupeczki..zawsze z kimś sie bardziej ktos zwiąże...ja tez mam tu kilka bliskich sercu osób..ale podkreślam i o to była dyskusja, ze nie oleje innej laski, bo może być w realu fajnym człowiekiem..i tak spotkam sie niedługo z diwema, z którymi na forum czasem pislałam..tamte tego nie zrozumiały..zaczęły ostro atakowac itd. ja wystąpiłam w imieniu dzewczyn byśmy sie razem trzymały..ale cóż..stwierdziłysmy że spasujemy..jedne całkiem z forum zrezygowały inne pokazują sie tam okazyjnie..ja od czasu do czasu dam znak życia..przykre to jest bo wiele razem przeżyłyśmy....to rechotek was odnalazła i stwierdziła, że fajny tu klimat jest...bo tu są kobietki z różnymi doświadczeniami i fajnie poznać nowe osoby...tak byśmy chciały..z wami sie poznać i miło spędzić czas......ale jak nie chcecie..to przeciez sie nie narzucamy.....przepraszam za moj głupi tekst jeszcze raz...nikogo urazić nie chciałąm;/

kacha-niunia ma dopiero tydzień,więc jeszcze się dobrze nie poznałyście ;) może ma kolkę i dlatego płacze?ja też tak miałam na początku-potem będzie dużo lepiej.wytrwałości życzę :)
kasiorek-zawsze są podgrupy w grupach-tego się nie uniknie :/

wiesz ale jak jest problem poważny laski z poza :grupki: to troszkę nie fair jak sie ją cała grupą olewa

kacha-niunia ma dopiero tydzień,więc jeszcze się dobrze nie poznałyście ;) może ma kolkę i dlatego płacze?ja też tak miałam na początku-potem będzie dużo lepiej.wytrwałości życzę :)
kasiorek-zawsze są podgrupy w grupach-tego się nie uniknie :/

reklama
teraz jak wytlumaczylyscie o co chodzi to mysle ze sie inna atmosfera zrobi...bo my to bylysmy tak miedzy mlotem a kowadlem wy pisalyscie miedzy soba czasem nam cos odpisalyscie a ktos napisal cos o szpiegach i my juz myslalysmy ze moze macie cos na mysli o nas...trzeba bylo prosto z mostu walic o co chodzi...nie gniewajcie sie na nas ale wiecie trza sie bylo dowiedziec co jest grane i czemu taka grupka przeszlyscie tutaj....:tak:

Do góry