reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Nadrobiłam Was i odetchnęłam z ulgą, że zostało wszystko wyjaśnione bo już myślałam że tutaj nas też nie chcecie...
W ogóle wiecie co? Na łopatce miałam krotkę jakieś 4 dni...i od tych 4 dni tak mnie plecy nawalały z góry na dół + kręgosłup że myślałam że coś mi sie gdzieś podłamało...no ale wczoraj zaczęłam sobie wygniatać tą krostkę, po paru godzinach bóle pleców mi przeszły...no ja nie wiem czy to przez tą małą cholerę tak ból odczuwałam, czy jak? Dziwne...
Pranie zrobiłam, chickenka z sosikiem na obiad połkneliśmy więc idę się położyć bo coś bania nie teges...a mój mąż? No właśnie gdzie on jest?
Zajrzę jak wstanę laski,buziaki

reklama
Witamy Ciebie ewka:)
ilonka ja prasować oki..mogę...ale nienawidzę myć naczynia to zadanie Maćka:) a do Ikei chcę iść wreszcie po krzesełko do karmienia..bo małą już mi prawei siada:)
Rechot buziam:*

a ja mam wkurw na męza...wiec chodzę zła jak osa;/

szkoda gadać te chłopy to ja nie wiem zamiast mózgu maja trociny chyba -

zobaczcie jaki wysyp mamusiek - z krzaczorów powyłaziły he he he

witamy wiatmy :)

kurde ja chce tez te emoitionkiiii..rechot jak do mnie wpadniesz to mi to zainstalujesz..bo ja mam ten program na pulpicie i nie idzie;/ jak instaluje to nic potem sie nie dzieje;/

mamy wojne z mężem..wiec dzis juz nie wejde;/....najchetniej to bym się spakowała i poszła w pi....

buziole dla wszystkich:***mua mua mua

Kasia na górze na tym takim szarym polu kliknij prawym przyciskiem myszy i powinny się wyświetlić nazwy typu pasek narzędzi itp. wiec luknij, czy masz SweetIm Toolbar?
A mały dzisiaj nie spał o 16 bo olał mnie śmiechem a teraz mi tak marudzi, że szok.
Nerwa mam w ogóle, bo moja zajebiscie Kochana teściowa niebawem ma Urodziny no to zażyczyła sobie, żebyśmy się wszyscy złożyli dla niej i kupili jej Kino Domowe. Dobra...więc szwagrowa kupiła. No ale nie było w zestawie jakiegoś tam cholernego kabla HD i oczywiście wszystkie pretensje wylane zostały do mojego męża, ponieważ ma urlop, siedzi z dupą no i zamiast tego mógł przecież latać za kablem dla mamusi. No żesz w picze jeża...i pojechał do niej luknąć jakiego to kabla brakuje. Miałam jechać z nim ale w dupie ją mam, zero z niej a nie babcia, przez całe pół roku nawet zasranej grzechotki od niej nie dostał...a jutro muszę się męczyć na jej zasranych urodzinach...obym zachorowała.
Tak apropos dla tych, którzy jeszcze nie wiedzą...(moja tesciowa mnie nie nawidzi ponieważ za dobrze jak dla niej gotuję, jestem zbyt szczera i zbyt szczupła no i chodzę w mini spódniczkach...) Teściowo Kochana, for you...

reklama
Wasze emotionki sa zajefajne-ja tez bym takie chciala!!!
Dzieki za otwarcie bram Waszego mini krolestwa,hi hi.Widze,ze i po mnie ktos sie ujawnil.Wiecie jak to jest,najpierw z tajniaka trzeba poczytac co i jak,a potem to juz pukac do bram,moze otworza.
Naszego mlodego wampira mamy w tym samym pokoju,ale nigdy nie spal z nami w lozku.Dzisiaj nawet tego nie lubi(i dzieki bogu!!!).Nie ma mozliwosci na inne lokum,bo kolejny pokuj zajmuje jego lekko starszy brat.
Malzonek wpadl na super genialnu pomysl-puszcza mlodemu banki mydlane w domu!!!Pieknie k,pieknie.Ciekawe kto posprzata?

Do góry