reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hej kochane gdzie was wywiało w ten weekend:szok:
pusto i cicho:-p

foremki które do nas dołączyły z kaffe dostały swoje własnemmiejsce na forum:-)
cieszycie się??:-p
oczywiście ja będę cały czas tu zaglądać i pisać;-)

reklama
HEJ:)
oo Eliza witaj:)
miałam kiepski weekend G. mi spieprzył cały weekend, nie chce mi się na niego dzisiaj patrzyć, najchętniej bym gdzieś wyszła i już nie wróciła:-(

xTosiu nie martw się rodzina na pewno zrozumie Twoje nerwy, kto na Twoim miejscu byłby spokojny napisać całą mgr w krótkim czasie jest strasznie cięzko:-(

po za tym przygotowania do świąt kolejny powód do nerwów, wszystko na mojej głowie, nic mi nie pomoże, oj ja mu pokaże zobaczy jeszcze :dry:

powitać nową mamuśkę :) faktycznie jak Kamcia zauważyła,młoda mama i już 3 pociechy :) wow, spryciula :)

my wczoraj wystaliśmy sobie darmową choinkę ;p i każdy ma swoje żywe,pachnące drzewko w domu :) a poza tym-ciągle coś do zrobienia więc czasu ni mo ;)

Vikamcia o co chodzi z forumkami z kaffe?
Eliza witamy w naszym skromnym wątku:) niezla gromadka :)
Ewlka wyczuwam napięcie hahha czekam na rozwój wydarzeń:))

Ilonka admin stworzył cały osobny dział dla osóbktóre przyszły z innego forum, żeby sobie założyły swój wątek itd. :tak: o tu spójrz Azyl

Hejo lasencje:-D

Więc co do tego odizolowania innych forumowiczek to nie rozumiem czemu tak się stało? Chyba mi mózg wyżarło :-D

A ja mam na razie niewielki powód do radości, bo promotor dał mi wpis i może uda mi się załatwić, że nie będę musiała powtarzać semestru. Przykra wiadomość jest taka, że muszę zapłacić karę w bibliotece, a będzie tego sporo :dry:

dziewczyny chodzi o to że się zaklimatyzowałyście jako inne forumki na naszym forum ki teraz macie swoje własne miejsce na forum:tak:

sama się zdziwiłam ze tutaj to stworzono.. napisze zaraz do adminki i się upewnię czy nie da się dac dalej na mamuskowie oddzielnego działu;-)

ale to raczej na + powinno być że jest nowy dział specjalnie dla was :-)

reklama
dziewczyny chodzi o to że się zaklimatyzowałyście jako inne forumki na naszym forum ki teraz macie swoje własne miejsce na forum:tak:

Kurcze nie kumam ... jesteśmy na tym forum od 2008 roku i teraz nagle ktoś poczuł potrzebę azylowania nas:confused: A gdyby wątek nazywał się np. "Szczęśliwe Mamuśki", a nie "Stare i nowe znajome mamuśki":confused: Wytłumaczcie mi to jakoś na chłopski rozum proszę, bo ja chyba faktycznie nie kumam idei... Jeszcze wsadzenie nas w Forum "Ciąża, poród, połóg"? Po co ten azyl?

Hehe ja poważnie tego nie kumam :-D

Do góry