reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ja równiez życzę 100 lat Kubusiowi:-)
a na pytanie co na dzień babci..
więc tak..
ja na dzień babci i dziadka , kupuję moim dziaddkom tu u nas takie ciepłe kapcie , jakich w pl niestety nie ma , a że oboje makją problemy z nogami to sie ucieszą bardzo
Tym bardziej ze moja babcia strasznie się denerwuje jak ktoś wydaje niepotrzebnie pieniądze na kwiaty , czy na jakies czekoladki i perfumy.. i to nie na żarty , bo ona uważa że pieniądze trzeba oszczędzać i wydawać rozważnie
drugiej babci i dziadkowi nie wiem co , jeszcze nie pomyslałam , to są sknery
więc pewnie kupię po bombonierce i coś do tego ,
zaś mojej mamie i D rodzicom chcemy w prezencie od wnusi zrobić taki portret małej na ścianę
o coś takiego
Zdjęcie-Obraz Twojego Dziecka na płótnie 50x70 (1355810519) - Aukcje internetowe Allegro
i myslę że będzie sie podobało... ;-)
a na pytanie co na dzień babci..
więc tak..
ja na dzień babci i dziadka , kupuję moim dziaddkom tu u nas takie ciepłe kapcie , jakich w pl niestety nie ma , a że oboje makją problemy z nogami to sie ucieszą bardzo

drugiej babci i dziadkowi nie wiem co , jeszcze nie pomyslałam , to są sknery

zaś mojej mamie i D rodzicom chcemy w prezencie od wnusi zrobić taki portret małej na ścianę
o coś takiego
Zdjęcie-Obraz Twojego Dziecka na płótnie 50x70 (1355810519) - Aukcje internetowe Allegro
i myslę że będzie sie podobało... ;-)
kaaczuuchaa
maminos of daminos ;)
kamcia-fajny ten obraz
tzn taki 
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
fajny fajny , miałam zamawiać w empiku ale zauwazyłam że tu są tańsze
więc pewnie wybiorę któryś rozmiar z tych tu na allegro ,. i na dniach zamówię
;-)

więc pewnie wybiorę któryś rozmiar z tych tu na allegro ,. i na dniach zamówię

**ewelka**
mama Wiki :)
hej moje lachonki :-)
Marcy fajnie ci sie zrymowala koncowka
Kaczuszka a ty gdzie??bo nie mam z kim kawy wypic przy kompie...a moze ktos inny chetny na poranna kałe(jak to mowi moja niunia
)
Juz chawire ogarnelam,zmywarka wlaczona teraz odpoczywam...co dzien rano sie wkur.wiam ze moj stary z kluskami spod butow zasmieci korytarz wrrr...fleja z niego i tyle....tyle razy mu mowie ze jak przychodzi z pracy aby wytrzepal buty na dworze ...nie po co...Ewelina rano posprzata nosz kuzwa.... a najbardziej smiac mi sie chce z Wiki bo nieraz widzi jak z mopem zapindalam i sprztam wiec jak ktos siedzi na werandzie i nabrudzil to ona idzie po mopa i sprzata :-)A tak wogole to u nas naciaglo pradu az na 400 zl
wiosna wkopywana byla skrzynka od pradu ...hermetyczna i teraz przez te roztopy ojciec w niedziele zauwazyl ze sie dymi ziemia...i jakis czas temu wogole wywalalo nam korki niewiadomo czemu...teraz juz wiemy.,..przez ta skrzynke ...ona sie cala powyginala od goraca w tej ziemi....wuja juz nam powiedzial ze bedziemy miec duzy rachunek bo prad szedl w ziemie...masakra...wogole to u nas ziemia jest taka ze jest glina pod ziemia i woda stoi i nie ma gdzie wpijac....nawet w kanale mamy wode...masakra mowie wam...A z nowosci to sie wczoraj dowiedzialam ze maz z moim kuzynem chca zalozyc firme(mechanike pojazdowa)...ale na mnie bo jestem bezrobotna i mi bedzie szybciej zalatwic formalnosci...zobaczymy co z tego wyjdzie....
Marcy fajnie ci sie zrymowala koncowka

Kaczuszka a ty gdzie??bo nie mam z kim kawy wypic przy kompie...a moze ktos inny chetny na poranna kałe(jak to mowi moja niunia

Juz chawire ogarnelam,zmywarka wlaczona teraz odpoczywam...co dzien rano sie wkur.wiam ze moj stary z kluskami spod butow zasmieci korytarz wrrr...fleja z niego i tyle....tyle razy mu mowie ze jak przychodzi z pracy aby wytrzepal buty na dworze ...nie po co...Ewelina rano posprzata nosz kuzwa.... a najbardziej smiac mi sie chce z Wiki bo nieraz widzi jak z mopem zapindalam i sprztam wiec jak ktos siedzi na werandzie i nabrudzil to ona idzie po mopa i sprzata :-)A tak wogole to u nas naciaglo pradu az na 400 zl

kaaczuuchaa
maminos of daminos ;)
no jestem jestem-melduję się moja du.pko
kawa dymi i czeka
eee no to fajnie,mechanika to dobry biznes tak mi się wydaje więc życzę powodzenia :*
a ja wczoraj wieczorem oglądałam dokument na 2 o dzieciach (skośnookich) ,które już w wieku 5 lat ćwiczą gimnastykę do perfekcji....nie mają dzieciństwa jak "zwykłe" dzieci.masakra.ja rozumiem,że aby do czegoś dojść trzeba od małego ćwiczyć,ale tam była przesada :/ aż mi było żal tych dzieciaków,które płakały z bólu lub upokorzenia przez trenera :/
a ja wczoraj wieczorem oglądałam dokument na 2 o dzieciach (skośnookich) ,które już w wieku 5 lat ćwiczą gimnastykę do perfekcji....nie mają dzieciństwa jak "zwykłe" dzieci.masakra.ja rozumiem,że aby do czegoś dojść trzeba od małego ćwiczyć,ale tam była przesada :/ aż mi było żal tych dzieciaków,które płakały z bólu lub upokorzenia przez trenera :/
**ewelka**
mama Wiki :)
to masakra tak zmuszac male dzieci...
agacjone23
Fanka BB :)
hej
ilonka widze ze ty jakas panikara jestes co do corob jak ja....masakra co ja teraz przezywalam....z 3 tyg temu zazievilam chyba znowu te pojeb,....zatoki ale nizalapalam ze to od nich mnie moze glowa bolec...i oczywisciie co..ze mam guza albo tetniaka w glowie.....masakra
to sie skonczylo to teraz zaczelo sie pod pacha...wyczulam kulke taka mala i juz rak...albo wiadomow co...zaczelam smarowac sobie mascia ichtiolowa bo sobie przypomnialam ze kilkanascie lat temu mialam pdobnie...i jakies mozje zdziwienie jak patrze macam sie a prawie juz tego nie czuc...pewnie powiekszylam sobie wezly chlonne....no mowie wam....to jes straszne takie wmawianie sobiw chorob....
(((
ilonka widze ze ty jakas panikara jestes co do corob jak ja....masakra co ja teraz przezywalam....z 3 tyg temu zazievilam chyba znowu te pojeb,....zatoki ale nizalapalam ze to od nich mnie moze glowa bolec...i oczywisciie co..ze mam guza albo tetniaka w glowie.....masakra
to sie skonczylo to teraz zaczelo sie pod pacha...wyczulam kulke taka mala i juz rak...albo wiadomow co...zaczelam smarowac sobie mascia ichtiolowa bo sobie przypomnialam ze kilkanascie lat temu mialam pdobnie...i jakies mozje zdziwienie jak patrze macam sie a prawie juz tego nie czuc...pewnie powiekszylam sobie wezly chlonne....no mowie wam....to jes straszne takie wmawianie sobiw chorob....
reklama
kaaczuuchaa
maminos of daminos ;)
Ilonka-biedna jesteś bo co chwila coś Ci dolega
zdrówka 
a to z tym czarnowidztwem to normalne-chyba większość ludzi tak ma ;p
ja dziś zrobiłam wspólnie z młodzieńcem prezent na dzień babci i dziadka-wspólny jest
siorka pokazała mi jak się robi tą książkę a ja zrobiłam w tym stylu laurkę z odbitymi łapkami młodego
jak na pierwszy raz to nawet fajnie wyszło
no-to się pochwaliłam ;p
a to z tym czarnowidztwem to normalne-chyba większość ludzi tak ma ;p
ja dziś zrobiłam wspólnie z młodzieńcem prezent na dzień babci i dziadka-wspólny jest