Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tym bardziej ze moja babcia strasznie się denerwuje jak ktoś wydaje niepotrzebnie pieniądze na kwiaty , czy na jakies czekoladki i perfumy.. i to nie na żarty , bo ona uważa że pieniądze trzeba oszczędzać i wydawać rozważnie
więc pewnie kupię po bombonierce i coś do tego ,
;-)
)
wiosna wkopywana byla skrzynka od pradu ...hermetyczna i teraz przez te roztopy ojciec w niedziele zauwazyl ze sie dymi ziemia...i jakis czas temu wogole wywalalo nam korki niewiadomo czemu...teraz juz wiemy.,..przez ta skrzynke ...ona sie cala powyginala od goraca w tej ziemi....wuja juz nam powiedzial ze bedziemy miec duzy rachunek bo prad szedl w ziemie...masakra...wogole to u nas ziemia jest taka ze jest glina pod ziemia i woda stoi i nie ma gdzie wpijac....nawet w kanale mamy wode...masakra mowie wam...A z nowosci to sie wczoraj dowiedzialam ze maz z moim kuzynem chca zalozyc firme(mechanike pojazdowa)...ale na mnie bo jestem bezrobotna i mi bedzie szybciej zalatwic formalnosci...zobaczymy co z tego wyjdzie....