reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
ja równiez życzę 100 lat Kubusiowi:-)

a na pytanie co na dzień babci..
więc tak..
ja na dzień babci i dziadka , kupuję moim dziaddkom tu u nas takie ciepłe kapcie , jakich w pl niestety nie ma , a że oboje makją problemy z nogami to sie ucieszą bardzo:tak: Tym bardziej ze moja babcia strasznie się denerwuje jak ktoś wydaje niepotrzebnie pieniądze na kwiaty , czy na jakies czekoladki i perfumy.. i to nie na żarty , bo ona uważa że pieniądze trzeba oszczędzać i wydawać rozważnie
drugiej babci i dziadkowi nie wiem co , jeszcze nie pomyslałam , to są sknery :-p więc pewnie kupię po bombonierce i coś do tego ,

zaś mojej mamie i D rodzicom chcemy w prezencie od wnusi zrobić taki portret małej na ścianę
o coś takiego
Zdjęcie-Obraz Twojego Dziecka na płótnie 50x70 (1355810519) - Aukcje internetowe Allegro
i myslę że będzie sie podobało... ;-)

Kubusiu!!!!!!!!
Dużo radości i zdrówka dużo uśmiechów za dnia a w nocy pięknych i kolorowych snów!!!
Byś był zawsze uśmiechnięty i kochany i byś zawsze się uśmiechał do swej kochanej mamy :-*

hej moje lachonki :-)
Marcy fajnie ci sie zrymowala koncowka :-p
Kaczuszka a ty gdzie??bo nie mam z kim kawy wypic przy kompie...a moze ktos inny chetny na poranna kałe(jak to mowi moja niunia :-D)

Juz chawire ogarnelam,zmywarka wlaczona teraz odpoczywam...co dzien rano sie wkur.wiam ze moj stary z kluskami spod butow zasmieci korytarz wrrr...fleja z niego i tyle....tyle razy mu mowie ze jak przychodzi z pracy aby wytrzepal buty na dworze ...nie po co...Ewelina rano posprzata nosz kuzwa.... a najbardziej smiac mi sie chce z Wiki bo nieraz widzi jak z mopem zapindalam i sprztam wiec jak ktos siedzi na werandzie i nabrudzil to ona idzie po mopa i sprzata :-)A tak wogole to u nas naciaglo pradu az na 400 zl :wściekła/y:wiosna wkopywana byla skrzynka od pradu ...hermetyczna i teraz przez te roztopy ojciec w niedziele zauwazyl ze sie dymi ziemia...i jakis czas temu wogole wywalalo nam korki niewiadomo czemu...teraz juz wiemy.,..przez ta skrzynke ...ona sie cala powyginala od goraca w tej ziemi....wuja juz nam powiedzial ze bedziemy miec duzy rachunek bo prad szedl w ziemie...masakra...wogole to u nas ziemia jest taka ze jest glina pod ziemia i woda stoi i nie ma gdzie wpijac....nawet w kanale mamy wode...masakra mowie wam...A z nowosci to sie wczoraj dowiedzialam ze maz z moim kuzynem chca zalozyc firme(mechanike pojazdowa)...ale na mnie bo jestem bezrobotna i mi bedzie szybciej zalatwic formalnosci...zobaczymy co z tego wyjdzie....

no jestem jestem-melduję się moja du.pko ;) kawa dymi i czeka ;) eee no to fajnie,mechanika to dobry biznes tak mi się wydaje więc życzę powodzenia :*

a ja wczoraj wieczorem oglądałam dokument na 2 o dzieciach (skośnookich) ,które już w wieku 5 lat ćwiczą gimnastykę do perfekcji....nie mają dzieciństwa jak "zwykłe" dzieci.masakra.ja rozumiem,że aby do czegoś dojść trzeba od małego ćwiczyć,ale tam była przesada :/ aż mi było żal tych dzieciaków,które płakały z bólu lub upokorzenia przez trenera :/

hej
ilonka widze ze ty jakas panikara jestes co do corob jak ja....masakra co ja teraz przezywalam....z 3 tyg temu zazievilam chyba znowu te pojeb,....zatoki ale nizalapalam ze to od nich mnie moze glowa bolec...i oczywisciie co..ze mam guza albo tetniaka w glowie.....masakra
to sie skonczylo to teraz zaczelo sie pod pacha...wyczulam kulke taka mala i juz rak...albo wiadomow co...zaczelam smarowac sobie mascia ichtiolowa bo sobie przypomnialam ze kilkanascie lat temu mialam pdobnie...i jakies mozje zdziwienie jak patrze macam sie a prawie juz tego nie czuc...pewnie powiekszylam sobie wezly chlonne....no mowie wam....to jes straszne takie wmawianie sobiw chorob....:((((

reklama
Ilonka-biedna jesteś bo co chwila coś Ci dolega :( zdrówka :)
a to z tym czarnowidztwem to normalne-chyba większość ludzi tak ma ;p

ja dziś zrobiłam wspólnie z młodzieńcem prezent na dzień babci i dziadka-wspólny jest :p siorka pokazała mi jak się robi tą książkę a ja zrobiłam w tym stylu laurkę z odbitymi łapkami młodego :D jak na pierwszy raz to nawet fajnie wyszło ;) no-to się pochwaliłam ;p

Do góry