reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

i ja i ja i ja :-p mada kfaka na kawę się nie załapałam no :wściekła/y: ale zasiadłam z nową bo jakaś taka niedospana jestem ;-)
młody po spotkaniu z dziećmi-oczywiście z babcią był b.grzeczny. grrr
narobiłyście mi smaka na bułeczki i zrobiłam u mamy jak była z wnuczkiem u dzieci i wiecie co?jajco kufa :-p nie wyszły :wściekła/y: więcej nie robię
Agacjone-stare to ale fajne :-) zawsze śmieszy
Tosia-właśnie-a jaka diagnoza?
Asiu-jak tam wypad na narty? Mam nadzieję,że chociaż Ty się nie połamałaś ;-)

reklama
Diagnoza ... hmmm zapalenie gardła czyli ogólnie przeziębienie. Śmiać mi się chce, bo się choroba chyba przestraszyła lekarza i o wiele lepiej się czuję :-D

Wysłałam promotorowi pracę więc błagam 3majcie kciuki za mnie teraz :-(

Ale mam lenia, nawet mi się 2giego nie chce zrobić :dry: Mąż do godz. będzie w domu to chyba kupi coś na szybko. Jutro jedzie z Hanią do laryngologa więc będę miała chwilę dla siebie i szczerze już się doczekać nie mogę.

hej:)

jestem na bieżąco pozdrawiam Was wszystkie:) mama wróciła z Niemiec w niedziele roczek i mam zapierdziel zakupy, porządki generalne, kompletowanie zastawy bo 15 osób będzie więc masakra :-p

hej...u mnie młody wstał rano z gorączką-aż parzył :/ dałam mu na zbicie i spadła i jest ok, apetyt dopisuje-nic mu nie dolega.ehhh aby nic więcej się nie rozwinęło...

Hejo ja też mam kawkę :tak:

Wiecie co zaczęły dziś ze mnie schodzić emocje związane z pracą mgr. Wiem, że to dopiero początek i teraz się zacznie, bo nowy promotor będzie wnosił poprawki i będę musiała się spinać i ją skończyć, ale normalnie od rana mi słabo. Aż się musiałam raz położyć, bo myślałam, że zemdleje.
Rosołek mi się warzy,a na 12:50 mamy tego laryngologa więc musimy zdążyć zjeść, a znając tempo jedzenie mojego dziecka będzie to nie lada wyczyn :-D

Kaczucha 3mam kciuki za małego, oby się obyło bez choroby :tak:

Ja niestety nadal kaszlę i mam katar, ale cały czas biorę leki i mam nadzieję, że mi przejdzie.

reklama
Witam.
Moje dziecię w przedszkolu, to mam teraz chwilkę między sprzątaniem a robieniem obiadku :-)
Tosia trzymam kciuki żeby wszystko poszło gładko :tak:
Kaczucha zdrówka dla młodego i precz wszystkie choróbska ;-)

Laski ale mi się oczy zamykają he he. A tu jeszcze dzień dłuugii :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry