reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Śliczna córeczka Ewelki....taka kruszynka:))A o porodzie ani się obejrzy i już nie będzie pamiętac!!!!!:happy:
Zabusia83 gratuluje dzidzi:)
Hannah mała śliczna:) i te włoski!!! super!!! I widzę, że macie podusie "Dzisiaj TAK kochanie ; Dzisiaj NIE kochanie" kupiłam ją kiedyś ciotce w prezencie śmiała się jak nie wiem!!!!A powiedz mi ten wzorek na ścianie to naklejka czy z jakiegoś szablonu?? Bo też o czymś podobnym myślałam...tylko na korytarz:) A jak pisze ładnie na laptopie:-)
Agacjone ja miałam cesarkę i hmmm w miare szybko doszlam do siebie, oczywiscie zgięta w pół też chodziłam;p Ale jeżeli miałabym wybierac to sama nie mialam przyjemnosci rodzic sn wiec nie mogę powiedziec co jest lepsze! Na pewno troszkę bym się bała znów tej kilkunasto godzinnej meczarni jesli skonczylo by sie to cc ( bo to bylo takie lekkie rozczarowanie..ze tyle przeszlam i myslalam ze naturalnie a tu nagle temperatura 38 zapasc Wojtusia, a tylko 4 cm rozwarcia:/ no i decyzja: cc) . Ale chyba i tak chcialabym sprobowac urodzic sn:)
A jeżeli chodzi o tetrę to kuuuuupa roboty:) A pampersy super!! Wszystko od dzidzi zależy...jak będzie miała delikatną skórę to i w tetrze i w pampersach się obetrze!:tak: A fakt, trzeba twardo trzymac swoje zdanie co do dzidzi!! Bo potem Tobie wszystko narzucą jak raz ulegniesz!
Ilonka1q super te buciki dla Filipka:-) Dobrze, że z bioderkami ok!!! A co do sanek to właśnie stwierdziliśmy z M, że kupimy takie z oparciem bo jak bedziemy jechac w gory to sie przydadza:D ciekawe czy mu sie spodoba jazda na saneczkach:-) Super, że Filipek już zaczyna sie bawic grzechotkami i raczkami...to musi naprawde slodko wygladac:-):-):-)!!!
Karolina1986 jak się Tobie udało małego przestawic, żeby nie budził się w nocy?? Bo ja niedługo tez bym chciala sprobowac:) Bo moj wstaje miedzy raz koło 1 :/
podaję Wam moje namiary na nk bo tak piszecie o fotkach...
Logowanie do nasza-klasa.pl mam nadzieję, że któraś z Was do mnie dołączy:-D
pozdrawiam i uciekam bo Wojtula się obudził:-):-):-)

reklama
Hej wszystkim :-)
Nie pisałam tu ze 2 dni,bo Iza trochę dała mi do wiwatu i chodziłam ciągle niedospana...Ale oczywiście czytałam na bieżąco :-p tylko jakoś nie miałam siły się przyłączyć do dyskusji.
W poniedziałek byłam z małą na szczepieniu.Przy okazji ważenie i mierzenie było.Mała waży 10500g i mierzy 75 cm.Śmiać mi się chciało,bo Iza ma rok i 3 tyg i ma 75cm a Ewelki mała urodziła się tylko 9 cm krótsza :-D
A tak wracając do Ewelki córci to śliczna jest :-)
Kurcze aż zno się zachciało drugiego maleństwa :-p
Zmykam dokończyć sprzątanie.Jak małą przyśnie,to jeszcze zajrze.

allllleeee mi sie nudzi:(
moj mały w koncu zasnał...po długim aja aja....:)
na weekend chce namowic mojego zebysmy jechali do moich rodzicow i gdzies sie przeszli na andrzejki" dawno nigdzie nie bylismy....
jejku jak sobie pomysle ile mnie stresu czeka to az mi humor mija
moj tato wypisal sie ze szpitala na wlasne żądanie ...wszystkie badanie wyszly dobrze.:/ nie wiedza co mu jest....bedzie musial zrobic bardziej szczegolowe badania. ehh normlalnie wszystko sie wali:(

my po spacerku:)
teraz mały walczy na brzuszku:) czekamy na tatka bo po 14h ma przyjechac z pracy.a na 15h psa do fryzjera zawozimy.oj ciekawwe co z niej zrobią:) hehhe

hej kochane:)
Oczywiście ewelki córcia robi furorę na BB :) śliczna jest serio:) Każde dziecko śliczne , nie wim jak mozna nie chcieć takiej kruszyneczki w domku:) hihih

U mnie ok, dzis byłam u lekarza toksoplazmoza i cos tam jeszcze wyszły ok,, takie długie i dziwne te badania ze nie mozna zapamiętac. Za dwa tygodnia powtórka tych badań. U okulisty byłam i tez kazała mi przyjsc znow bo coś nie tak z moim wzrokiem musze okularki zmienic....teraz chodze do prywatnej przychodni z męzusia pracy... kurde ale wygoda ja piernicze.. nie umywa sie do NFZ...

Chyba sie przespie bo coś mi zimno buziaki dziewczyny zajrze później:)

Ewelka widzę,że już w domu jesteś kochana! Napisz nam jak najszybciej wszystko co i jak wyglądało! Pozdrawiam serdecznie i ucałuj tą swoją slicznotkę:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry