Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Martilla ty jak coś napiszesz to zawsze tak ładnie-składnie, dobra polonistka by była z ciebie, pewnie na maturze 5 z polskiego hahahaagacjone
powiem ci tak, co prawda ja dziecka jeszcze nie mam ,ale pamiętam jak moja siostra była malutka (obecnie pierwszoklasistka;-) ) i nigdy w życiu nie miała na tyłku pieluchy tetrowej, mama cały czas jechała na pampersach i wszystko było ok, wydaje mi się że są duzo praktyczniejsze a odpowiednio dobrane nie sprawiają zadnych kłopotów, a tetrowe to nie dość ,że trzeba prać (czasem nawet wygotować, bo spranie kupy to nie taka prosta sprawa) to jeszcze należy je prasować żeby zabić wszystkie drobnoustroje także skoro i Ty wolisz pampersy to walcz o to i nie pozwól nikomu narzucać swojej woli, bo nie ma nic gorszego niż złote rady bo zawsze się znajdzie ktoś kto niby zna się lepiej, to Ty jesteś matką dziecka i Ty masz do niego wszelkie prawa, a nie babcie, ciocie itp