reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hehe dobre:-) Coś Ty kochana ja tylko takie pozory stwarzam:-) żadna tam ze mnie polonistka, mature zdawałam nową więc miałam na procenty,a nie na stopnie i dzięki mojej kochanej pani od polskiego która mnie nienawidziła dostałam na ustnej najmniejszą możliwą liczbę punktów chciaż zasługiwałam na dużo więcej;-)

reklama
agacjone no możesz się zgodzić na te pieluchy tetrowe ale za każdym razem to niech je twoja mama zmienia bo ty obsługujesz tylko pampersy jednorazowe. a tak na poważnie to chyb jednak rzeczywiście abyś walczyła o to co ty chcesz. Życzę sukcesu.

Ewelki skarbek jest przeuroczy. i jak ze zdjęć to wygląda na dużą ale w realiach wiadomo inaczej. Byle zdrówko dopisywało

nudz się póki możesz,bo z tego co pamiętam to Twoj książe koło 23 wstaje jeszcze na jedzonko:-) czy już nie? ja też się nudzę-pierwszy raz od jakiegoś czasu hehe bo tak to ciągle coś mam do zrobienia

Martilla
To już dawno nieaktualne. Tak gdzieś w sierpniu go przestawiłam że ostatnie jedzenie jest koło 20 i potem trochę zabawy wyciszenie i do spania. tak więc mały już będzie spał do 7 albo 8

o pani to masz już luz blues i orzeszki:-) korzystaj korzystaj:-) ja to zmykam do męża bo siedzi i jakiś film ogląda, a później mi będzie marudził,że sam siedzi a ja przy kompie chociaż i tak jeszcze z pół godziny i zaśnie hehe

witam!
jejku prześliczna jest córeczka Ewelki! Już się nie umiem doczekać swojej dzidzi... czas mi się ciągnie, a wy jak nazłość tylko foteczki wklejacie. A ja już też chcę sobie popatrzeć na swoją dzidzie... Nie mam nawet żadnych oznak zbliżającego się porodu. Gdyby chociaż mnie jakieś delikatne skurcze brały i zwiastowały że to już za niedługo. Ehhh.... Czy to musi się tak ciągnąć ???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry