reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

ja jestem zdania co hanniah... papresy sa bardziej praktyczne i wygodniejsze:) nie uzylabym tetry. moj raz mial:) hehhe zasrał sie po szyje.hehehhe nie liczac zasikania. a był w niej moze z 5min:P heheh dziecko całe do mycia.
kiedys tetry sie sprawdzaly bo nie bylo innego wyjscia. dzis mamy duzy wybor.:))
moj zasnąl:)) dzis pierszy raz łapał grzechotke i sie nia bawił:) tzn ogladał i potrząsał:)

reklama
no wlasnie ja tez jestem przeciwna tym tetrom....po co sobie jeszcze dokladac pracy jak i tak bedzie jej duzo...jak bylam u koleanki 2 godziny to ona chyba z 5 razy przewija corke....niewyobrazam sobietyle prac...po to sa pampersy zeby sobie ulatwiac a nie jeszcze dodawac pracy:wściekła/y: ale po porodzie bede u mamy ok 2-ce to niech bedzie...bedzie raz to a raz to drugie choc bede wszytko robic by byly pampersy:-D juz mi kiedys Anekha pisala ze przy tetrach jest tyle roboty....a tu mama wczoraj...
ok ide sobie nalesnikow nasmazyc bo niechce mi sie lezec:-D

nowa fotka z osiagnieciem Filippka na NK:)
jesli molj skonczy o 16h prace to okolo 17h pojde do ewelki:) pisala ze jej maz jest u niej do 17h wiec akurat:)

Ilonka - niby tetrowe lepiej przepuszczają powietrze, ale przecież przy tetrowych też były jakieś odparzenia itp. pytałam o to moją mamę. Powiedziała że przy bliźniakach (moich braciach - mają teraz 15 lat) używała tetrowych i było duuuuużo pracy z tym, a mój brat Dawid miał widocznie delikatniejszą skórę i mimo wszystko często miał podrażnioną pupę. I nic mu nie pomagało jak baaaardzo stary przepis na sprawy pieluszkowe czyli skrobia ziemniaczana. Podobno zamiast zasypek stosowało się kiedyś skrobie ziemniaczaną i mojemu bratu tylko to przynosiło ulgę. Więc to chyba zależy dużo od dzidzi czego lepiej używać :-)

ale ja nie powiedziałą ze tetra lepsza!!! tylko NIBY pupa oddycha.ja jestem jak najbardziej za pampersami...
ehh nie wazne:)
no to faktycznie wyzszy poziom:)
ja sie jak narazie musze cieszyc z takich malutkich rzeczy:) dla Filipka to wielkie odkrycia:)
a wlasnie niedawno odkrył ze ma rączki i je tak super ogląda:)) swietny widok:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry