reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
hejka
ale sie nałazilam..ojjeeeejj musialam isc do banku dwie sprawy zalatwic bo tak dbaja o klientoe ze pożalsie boże....ale mam nadzieje ze juz wszysko bedzie ok!!!:tak:

potem sobie poszłam i zamowilam firanke do kuchni ktora upatrzylam sobie nidawno i dopiero w połowie grudnia bedzie uszyta..ale czekalam tyle to i poczekam ok 2tyg;-)
hannah córunia rośnie piekna, i tak poza termatem fajna macie pościel:-D

witam dziewczynki:)
hannah śliczna córunia:) buziaki:) i serio super pościel:)
ilonka..... fajnie ze usg ok:) jak pojdziesz do ewelki pozdrów ja od nas:)
Zabusia83 witam wśród mamusiek:) Gratuluje dzidzi cieszę sie razem z Tobą:)
Anekha...co u ciebie kochana jak sie czujesz?? A Twoja niunia jest śliczniutka:) serio ma śłiczne włoski:)jak byłam mała tez takie miałam mój tato mówił na mnie krecik:) hehehe ciekawe jak mój szkrabek będzie wyglądał:) mam nadzieje ze po mamie bo tatuś łysawy juz:) hihihi

Dziewczynki wszystkie was pozdrawiam agacjone. ole ewelke i inne wszystkie kochane arle i andzie.....juz kurcze zapominam imniona szok:( odezwe sie potem a teraz ide cos zjesc moze mi sie uda bez bleeeee:)

ale była kupa a fujjjj....
cos okropnego.... tzn dwu-dniowa! hehheh
hanniah taaa perfumy:) hehhehe nawet pies uciekł:) hehheh
a moj mały aja aja i spac ani mysli....
nie mam z kim na spacer isc:( pogoda do dupyyy.... ehhh
agacjone dla niemowleta to sa podusie plaskie jakby je walec przejechał. jesli mozna to nazwac podusiami:P
ja mam w łozeczku taki róg to jest jakby podusia tylko ze twarda a dziecko ma głowke pod kątem ze jakby ulało to sie nie udusi.
moim zdaniem dla niemowlaka nie ma co kupowac poscieli...najlepsze sa spiworki. najpraktyczniejsze.dopiero jak dzidzia wieksza to kordełka sie przydaje a tak to moj nadal w spiworku. nie boje sie ze sobie kołdre na buzie nałozy i sie udusi. ani nic.... ale jeszcze troche i spiworki beda na tego wielko luda za małe:P

ja ide poszukac czegos słodkiego:) hehhehe mam ssawe na cukier:)
jak tylko pojde do ewelki to pozdrowie od wszystkich. zrobie jej sesje zdjeciowa i wystawie foty:)

ilonka ale mialam na mysli posciel dla mnie i męża...dzidzia ma juz kupiony niebieski komplecik i narazie starczy.....:tak:
hannah ta posciel jest satynowa czy jakas bawelniana?? bo satynowej nie zakupie bo zimna jest a jeszcze teraz w zimie to brrr.....:-D

reklama
Witam Was kobietki.
HannaH córeczka piękna i widać że urodę odziedziczyła po mamusi oj nie opędzi sie od facetów.
Ilonka super że przystojniakiem wszystko w porządku i oby tak dalej
Agacjone różnie bywa z tym cc jak i naturalnym. Ja jestem zdecydowanie na naturalnym. Jak małego wzięli na patologię a ja sobie przehasałam korytarzem to nie raz słyszałam jak rodzina szuka pielęgniarek bo trzeba było coś zrobić przy jej córce a matka nie była wstanie. Niektóre znoszą to lepiej a inne gorzej. zależy też jak ty do tego podchodzisz. Moja znajoma jak była na porodówce już nie dawała rady przy naturalnym i krzyczała że chce cc a położne tylko powiedziały że się nie kwalifikuje i ma być cierpliwa.
A ja położyłam Kewinka do łóżeczka na popołudniową drzemkę a on od razu zasnął chociaż na takiego śpiącego nie wyglądał.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry