reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hej dziewczynki:)
Byłam u ginekoloszki mojej:) dzidzia ma sie dobrze:) doktorka nie mogła zrobic zdjecia bo sie tak ta moja dzidzia wierci:) heheh ale jakos coś sie udało:) ma 35 mm i rozwija się dobrze:) ze mną też w porządku ;-)Jestem zadowolona i uspokojona na miesiac :) mniej wiecej:) nio kłade sie spać kobietki buziaki dla Was:)

Anekha nio mija dla Ciebie szybciutko:) a dla mnie ciągnie się jak nie wiem:) moze to przez te mdłości:P ale mam nadzieje ze juz niedługo i bedzie po mdłościach:confused::happy:

reklama
Hej!
Ja dziś jadę do mamy więc chyba nie kliknę już później... Wczoraj miałam mało ciekawy dzień, rano czułam się tylko troszkę senna, a później zaczęło mi się robić niedobrze, kręciło mi się w głowie, było mi duszno.... myślałam że to może ciśnienie, bo miałam za niskie (100/60 i puls za wysoki bo 107). Już miałam z mężusiem jechać do szpitala żeby zobaczyli czy wszystko ok. Wstałam i tak mi się gorąco zrobiło, że wyszłam w spodniach, koszulce i z bosymi stopami na balkon. Przeszło mi prawie od razu... Nie wiem co mi było. Może dzidzia jakoś uciskał na płuca i byłam niedotleniona. W nocy spałam od 2- 4:30 i od około 6:00 - 8:00.... Jestem padnięta, nie wiem co się ze mną dzieje... Chyba popołudniu położę się spać, bo nie wytrzymam.
Życzę wszystkim miłego dnia... pozdrawiam!

hej dziewczynki
wiecie co obejrzalam te kilka porodow i powiem wam ze nie taki diabel straszny jak go maluj...źle to niewyglada ale odczucia sa pewnie zupelne inne:szok: i powiem wam ze w glebi serca chcialabym cchyba cesarke miec...siostra cioteczna miala cesarke w czwartek i pwiedziala tylko tyle....pyk szybciutko prawie zero bólu....wiem ze kazda odczuwa inaczej ale moze mi sie uda miec cesarke....:happy:

Ahhh jak mnie dawno nie było...:/ a jak już się opuścilam to ciezko mi bylo nadrobic w waszym skorobaniu:) ale dzisiaj mi sie udalo:)
Ewelko gratuluje!!!!!! Śliczna córeczka:):) Żal, ze tak Cie meczyli...ale pewnie juz nie pamietasz:) Ja tez mialam wsadzany balonik z cewnikiem Foleya....nie bolało jedynie było dośc niewygodne bo wisiało między nogami:)Ale też wylądowałam na cc bo tylko 4 cm miałam rozwarcia i ani rusz:/ Ciekawe, która następna poleci:-):-)
Postaram się teraz w miarę ponadrabiac i już byc na bieżąco:)
Aha witam nowe mamuśki:D
Marcy1985 to super, że wszystko u Was dobrze:) i że dzidzia już wojuje:) jak mdłości Tobie przejdą to już w ogóle będziesz się mogła w pełni cieszyc brzuszkową dzidzia:D
Agacjone23 ja Tobie powiem, że przed moim porodem to miałam taką blokadę, że żadnego porodu nie mogłam oglądac:p teraz zrobię drugie podejście...i może sobie pooglądam:-p
xTosia gratuluje postępów:) to jest właśnie to , że dzieci w dwójkę się zachęcają nawzajem:) szkoda, że ja nie mam gdzieś tu w pobliżu takiej dzidzi do zabawy dla Wojtusia:/ Aha zapomniałam powiedziec, że Hania ślicznie śpiewa:-)
Karolina1986 współczucia z tym dzwiganiem:/ Ja mieszkam na 6tym piętrze:szok: ale na szczęście mamy windę...i tylko raz musiałam iśc pieszo...masakra;-)
Anekha szybkiego wyzdrowionka...Nitka super!!! Nie mogę się nadziwic...bo mój to ani rusz i jakie ona maśliczne włoski ahhh cudo:-)
A u nas właściwie po staremu...postęp u Wojtusia w rozmowach gadałby i gadał:D z kolei ruchowo się zatrzymał...a ja już się tak nie mogę doczekac raczkowania albo jak wstanie ahhh:)
pozdrawiam Was gorąco:-D:-D:-D

ja tylko na chwilke powiedziec ze jedziemy na usg bioderek. i jesli bede miala z kim zostawic malego to pojde odwiedzic ewelke:)
u nas sniegu a sniegu masakra:)
ja sie czuje takkk see.... jeszcze wczoraj moj tato wyladował w szpitalu. normlanie same nieszczescia:(
odezwie sie po bioderkach...
kredzia kiedy idziemy na sanki:P hehhe pozdrawiam mamuski!

No wreszcie mi sie udało pomyslnie zalogowac i dotrzeć do Was :)
Hej Anekha hahaha witaj kochana miło że bedziemy mogły znowu poklikać :)
Na wstepiem cos o mnie mam 25 lat od 19 lipca br jestem mężatką a od 14 listopada wiem że bede mamą :) aktualnie jestem na początku 7tyg :)
W piątek ide na pierwsze USG na którym mam nadzieje zobacze swoją kruszynke
Ciąże potwierdział dwukrotna beta z krwi niestety test sikany wyszedł bardzo blado.:-):-):-)

Chciałam wam pokazać jak rośnie mój szkrabik, potem wykasuję żeby nie zaśmiecać
A to nasz poranek
wpakowałam się do rodziców do łóżeczka
:wink:
wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (635x476, 158KB).
ssa44273dk9.jpg

buziak od mamy
wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (635x476, 133KB).
ssa44278on8.jpg

umiem szpagat
wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (630x840, 222KB).
ssa44305pd8.jpg

poważna poza
wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (630x840, 214KB).
ssa44313zq2.jpg

troszkę włosów ubyło
ssa44297aq3.jpg

Ilonka
powodzenia na USG, ja ostatnio strasznie się denerwowałam.
Ola
no już niedługo, może te zmiany samopoczucia coś zwiastują:-p
ANEKHA
i jak zdrówko???
Pozdrawiam kochane

Hejka dziewczynki, jakie śliczne maleństwo Ha-NN-ah! naprawdę cudne, ja muszę zobaczyc jak się wstawia zdjęcia to też wam pokażę moich chłopców! Agacjone jeśli chodzi o tą cesarkę to wcale ona nie jest taka przyjemna, ja miałam 2, i naprawdę chciałam urodzić naturalnie ale było jak było i nie mogłam, jak patrzyłam jak się poruszają dziewczyny po naturalnych porodach to im zazdrościłam, szybciej się dochodzi do siebie po takich porodach no ale pewnie nie da się porównać bo każdy poród jest zupełnie inny!!!!! i każda z nas jest zupełnie inna!! ale znam takie, kobitki które po 1 cesarce koniecznie chciały mieć drugi poród naturalny i faktycznie mówiły, że bez porównania lepiej w naturze, całuski dziewczyny!

reklama
wrocilismy... na usg super .małY SIE SMIł DO LEKARZA ZE SAM LEKARZ ZE SMIECHU NIE MOGL:) WSZYSTKO JEST SUPER.... I NASTEPNA WIZYTA DOPIERO JAK BEDZIE fIIPPE ZACZNIE CHODZIC.:)
kurcze cos mi sie caps wlaczyl ale nie chce mi sie przepisywac:P
hannah mała super:)
wlasnie karmie malego i cos mi tu zalatuj. chyba jakas niespodzianka dla mamy:):P
kupilam mu 2 nowe kocyki i butki zimówki.
feee ale gazy tu ida:/ Filippeee wstydz sie:P
anekha jak zdrowkoo???
kurcze nie mam z kim małego zostawic zeby isc do ewelki:/ chyba dopiro jutro pojde. jesli moj bedzie pracowac do 18h to dupa blada.
fee ale smierdzi:///

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry