reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Andzia
to które ty masz też jest fajne. tylko mi sie podobają te plastikowe. a cena nie jest az taka duza....jak na taka inwestycje na dluzszy czas.
u nas w pati i maksie takie samo kosztuje 599zl:/ przebitka 100%

Ilonka
No to niezła przebitka faktycznie.Izie jak na razie to krzesełko służy głownie do spożywania obiadku :-) Ale ten mały uciekinier zwiewa z krzesełka,huśtawki w wannie też grasuje podczas kąpieli.... :-D trzeba mieć oczy dookoła głowy hihi :-)

Przede wszystkim wszystkiego NAJ w 2009 roku !!!

Gratuluje nowym mamusią :)

My dziś dopiero wróciliśmy po świętach, całkowite odłączenie od netu, nie zarbaliśmy lapsa :) 3 tygodnie wolengo :) bylismy u mojej chrzestnej w Australii i od dziś w nocy aklimatyzacja- wylecieliśmy 1 rano i groziły nam 2 przesiadki, ale z Niemiec jechalismy autkiem :(.
Ilonka moi znajomi kupili takie krzesełko, dla chrześnicy NAJLEPSZE KRZESELKO DO KARMIENIA ZIBOS RIPOSINO (513185822) - Aukcje internetowe Allegro

może mniej funkcjonalne, ale kasa tez nie za duża ( a to małżeństwo na kredycie :( czekające na własne M do końca stycznia).Podobno bardzo fajne :)

Ja ogólnie czuje się bosko :) lekarz pozwolil na podróż, za to tam ...ech gorąco Ogólnie bez rewelacji !!! Za to pierwsza witałam Nowy Rok :)

Buziaki ide popieścić Gogusia, bo się stęsknił za nami :(

Witam miłe Panie :-)
Jak tam weekendzik mija?U mnie tak sobie.Dopadła mnie infekcja dróg moczowych :baffled: Normalnie mam dośc.A jutro jeszcze z Izą na szczepienie...kurcze tak dobrze nam szło to wprowadzanie danonkow.Doszliśmy już do 3/4 kubeczka,a Iza mi tu od 1,5 tygodnia ma jakieś szmerki w nosku :-( Teraz to jej już bulgota.Wiem,że to znow jakaś alergia się odezwała :-( Ach...tak to już jest.
A zmieniając temat,to jaka u Was pogoda?Bo u nas spadło trochę śnieżku,a teraz jest -13'C na termometrze :szok: Ciekawe ile w nocy będzie.
Zmykam poleżec,bo ledwo żywa jestem.pozdrawiam bez wyjątku.

hej:happy::happy:
andzia

u nas jest duzooo sniegu a na chwile obecna - 4 stopnie.

jak to jest z okresem po ciazy, czy on jest normalny??bo mi teraz jakies plamienia czerwone sie pojawily czy to normalne??
a mojej Wiki pojawila sie chyba skaza bialkowa bo ma suche policzki i czerwone takie jakies kropki ma...smarowalam kremem ale nie chce zejsc.kupilam dzis mleko bebiko 1 wczesniej jechalam na nan i sprobuje zmiany...wiec mam pytanie po jakim czasie jej to moze zniknac??

MARTILA
coby nie bylo zbyt łyso bez cięzarnych na forum TO MUSIMY COSIK WYKOMBINOWAC bo chyba my tylko zostałysmy

no niestety tylko my:-) i dla podtrzymania tradycji na forum musimy coś zrobić tyle,że mi pasuje sierpien-wrzesien żeby zaciążyć i nie wiem czy koleżankom będzie odpowiadało tyle czekać;-) no i oczywiście zakładając że uda się odrazu hhehe

hej hej wszystkim po weekendzie :biggrin2:
troszkę popisałyście..poczytam w wolnej chwili...
wybaczcie że nie odpiszę tym razem...

u nas były 3 ciężkie doby ospowate u małej...koszmar...nie chciała jeść ,spać..drapała się ocierała,płakała jęczała,jak się ją smarowało krzyczała,wrzeszczała...przy przewijaniu i kąpieli to samo...:-(
piła bardzo dużo..ale to normalne przy gorączce skaczącej nawet do 39,7:szok:ma krosty niemal wszędzie i bąble....plecy,nogi,brzuszek...twarz..we włosach a nawet w uszkach:szok::-:)baffled:
jestem lekko wymęczona...:baffled:
zaczyna jej to wszystko troszkę przysychać ...jak jej juz bardziej nie wysypie to będzie już tylko lepiej...mam nadzieję;-)
w środę mam kontrolę po ospie z mlodym...ma coś lekko powiększone węzły chłonne na szyji i lekki stan pogorączkowy( nie wiem co o tym mysleć...jeszce po chorobie nie doszedł do siebie...czy jajkieś powikłanie się mu robi:baffled:...zobaczymy co dr powie)

Dobra dziewczynki..pozdrawiam wszystkie bez wyjątku...ściskam bąbelki Wasze kochane i życzę miłego dnia...zmykam kawkę robić sobie bo oczka mi się kleją:-p
Papa:happy:

oj biedna ta nasza Anekha i jej dzieci...

dzis siedzialam 3 godziny na telefonie i bombardowalam rejestracje do ktorej mala ma isc na usg bioderek a terminy u nas sa ohohoh dalekie ale tu gdzie sie dodzwonilam(a dzwonialam juz od 8 grudnia) to musialam czekac az po nowym roku bo nie mieli umowy na terminy po nowym roku aby mogli rejestrowac maluszki na bioderka no i idziemy w srode...

reklama
Cześc dziewczynki!!!

Słyszałam ze jeszcze mnie pamiętacie bo ponoc pytałyście o mnie :-)

Miło mi to słyszeć

A więc u mnie wszytko OK, mdłości przeszły, czuje sie dobrze, brzuszek rośnie i wreszcie coś widać, no i od niedawna mogła zacząć sie cieszyć ciążą

Płci nie znam bo nie było widac, ja chcialabym wiedizec ale mąż chce niespodzianke ale chyba na nastepnym USG zapytam o jemu poweim ze znowu nie było widac:-D

Do góry