reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

tulipanek no wreszcie napisalas :) no wlasnie mozesz mu tak powiedziec nasza mala zrobila nam niespodzianke bo wiedzialam co mam dopiero jak sie urodzila hehe...

reklama
a ja cos czuje ze to jednak chłopak będize choc oboje wolelibyśmy dziewczynke
Ostatnio mówie-ale mnie kopnął a mąż -czemu mowisz ON jak to dziewczynka ma byc:-D
No moze moje przeczucia sa mylne ale to sie okaze za jakiś czas

czesc dziewczynki
u mnie postaremu nic sie nie dzieje, mieszkamy juz u moich rodzicow na jakis czas....dzis dzwonilam do szpitala dowiedziec sie co i jak...porod rodzinny kosztuje 300zł to chyba normalnie....najlepiej zeby wszytko miec ze soba....jak to szpital nie pozywisz sie w nim:no: i najlepiej zeby skurcze mnie złapały w parzysty dzien bo wtedy szpitalw ktorym chce rodzic ma dyzury....:-D

Anekha ale okropnie ta ospa wyglada...niemyslalam ze az tak...ale skonczy sie i bedzie juz spokoj z ospa bo to podajrze tylko raz w zyciu siema....ja mialam i dwa znaczki mi po niej zostaly...:-D

Widze ze hanah ma jakied dołki ostatnio bo na NK takie smutne opisy ma:-(....odezwij sie do nas!!!!!!!

hej dziewczynki kochane:)
Oj przepraszam ze tyle nie pisałam... swięta byłam u rodziców wróciłam dwa dni temu..
Mój mężuś rozłozył łóżeczko juz wariat:) i kupiliśmy komódke na ubranka dla dzidziołka:)
mdłości mi przeszły mniej więcej, czasem coś mnie ciągnie jeszcze, a najgorsze te zapachy, proszki kremy i itd....nie moge nadal nic używać zadnych kremów bo umieram....dziewczyny a apropo nie znacie jakiegos kremu dobrego na rozstępy na piersi albo inne części ciała, ale najlepiej jakiś bezzapachowy...:)..
a teraz leże w łóżku bo mam zapalenie górnych dróg oddechowych...okropność boje sie o dzidzie mam nadzieje ze bedzie ok:) no dzis się zaczął 17 tydz. brzuszek mi widac juz ale nie przytyłam a schudłam co w moim przypadku jest ok:)buziaki

agacjone
jak ja rodzilam syna to rodzinny byl za 100zl a teraz juz darmowo jak rodzilam corke...ale juz nie korzystalam z tego...

no chyba ze prywatna klinika to tam kasuja za wszystko...:baffled:

marcy
ja tam oliwka sie smarowalam:-p

Hej dziewczyny :-)
Moja Iza już po ostatnim szczepieniu na pneumokoki.Teraz jeszcze tylko w 16 m-cu 3 kłucia i spokój.Od 17 listopada przytyła niewiele,ale urosła 1,5 cm :-)

Anekha no Anitka wysypana,ale jeszcze trochę i już będzie po.Najgorsze juz chyba za Wami.
Agacjone my za rodzinny płacilismy 100zl,tak jak pisała Anekha.
Marcy 17 tydzień powiadasz....I powiedz kiedy to zleciało?

Andzia:) a widzisz kochana moja zleciało....dla Ciebie szybko a dla mnie wieki:) przez to wymiotowanie:):) pozdrawiam wszystkie kobieetki i szkrabki ja sie kłade bo mi głowa pęka...

reklama
hehe
my z andzia to w jednym szpitalu rodzilysmy...tyle ze ja 6 lat wczesniej...ale cena widze twardo trzymaja...mogli by juz darmowy zrobic....teraz inne miasto,inny szpital to i porod rodzinny darmowy...ale darmowy jak ja juz go nei chcialam...hahahahaha:-D
zalezy od miasta...szpitala,podpisanych kontraktow itp...

Do góry