reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

bebolek
witam Cię serdecznie:-)
wiadomo wiadomo, narazie dzidziusia nie będzie:-) ale widzę,że Ty już drugie masz w planach:-) powiedz mi jak ta książka? piszą coś mądrego? jeśli u Ciebie się sprawdzi to chyba sobie zakupie lub odkupie od Ciebie jeśli nie będzie Ci już potrzebna;-) Pozdrawiam gorąco!

a co u reszty lasek?
agacjone-mały ma apetyt po tatusiu?;-)

reklama
Martilla : Powiem szczerze ze ksiazki jeszcze do koncanieprzeczytałam mimo ze ma niecałe 100 stron ale brak czasu!!! pisze wiele ciekawych rzeczy... Aile z tego jest prawdą pzekonam sie jak z teorii przejdziemy do "działania" Strasznie chcemy dziewczynkę co skłoniło nas do zakupu tej książki... Stwierdzilismy ze 4 (razem z synkami od męża - poniewaz byc moze od wakacji zamieszkają z nami na stałe) niejest to dużo.. a Fabi bedzie miał towarzystwo w dorastaniu:-) Stać nas na to by miec tyle dzieciaczków tym bardziej ze u nas jest wysokie rodzinne (260 euro miesiecznie na jedno dziecko .. na 4 ponad 1200!!!!!) wiec bez porówniania z polską!!!! Książka kosztyje około 33 zł wiec taniutko!!! mozna na alegro zamówić;-)

Agacjone oj to mała kluseczka ci rośnie... fabi tezmiał taki okres ze zajadał sie i strasznie przybrał na wadze.. ale od kąd zaczoł chodzić to bardzo schudł... i mniej je teraz niz 3 miesiace temu!!!

Anekha co u ciebie???

HEJ LASKI
POTZREBUJE WASZEJ POMOCY:-) nawet nie ja ale moja kumpela, jest w 2 m-cu ciazy i wymiotuje non stop i mdli ja caly czas, a wy juz to macie za soba jakies sposby podpowiedzcie:-):-):-)

Babelek
Kopa lat :-) heheh kurde kiedy to zlecialo 15 m-cy, az sie wierzyc nie chce:szok: jak ten czas leci.

a gdzie reszta kobitek????

Bebolek fajnie że w końcu do nas zajrzałaś :-) mówisz że drugie planujecie?Fajnie,też bym chciała hihi :-p ucałuj Fabiego.
Arla ja przez 6 tygodni miałam mdłości i nie znalazłam satysfakcjonującego sposobu na nie niestety.Starałam się przesypiać.Podobno pomaga herbatka imbirowa.

cześć dziewczyny!
no i mnie wreszcie dopadło... siedzę chora w domu, ech no już tak się męczę:-( nawet leżeć nie dam rady:-( a co u was?

bebolek
chyba się zastanowię nad zakupem tej książki, bo też bym chciała córę mieć, no ale mam jeszcze na to trochę czasu:-) mówię Ci będę się wzorować na Tobie hehehe jeśli wam się uda spłodzić dziewczynkę to zamawiam książke odrazu!;-)
no a widzę,że będziesz miała wesołą gromadkę w domu:-)

pozdrawiam wszystkie serdecznie. Zagilana do pasa ciotka Martilla:-D

mnie niestety chyba tez dopada powoli chorobo jeszcze mnie nie rozlozyl ale cudownie tez nie jest. W sumie to bardziej martwi mnie to bo malu cos marudny sie zrobil i ostatnio zxielona kupka mu sie zdazala i tak kaszelek czeszciej ma boje sie, ze on mi sie rozlozy.

Naszczescie ja mialam mldlosci na poczatku ciazy jak jezdilam autobusem tylko jak nie to wporzadku bylo ale trwalo jakies 4 miechy i nic nie pomagalo.

no to sobie zamówiłam książkę hehe nie szkodzi,że narazie nie będzie mi aż tak potrzebna, ale przezorny zawsze ubezpieczony;-)

Kolia a ile ma Twój synek?Może te zielone kupy od mleka są?Nie zmieniałaś ostatnio?
Martilla no to kuruj się ciotka :tak: też grypsko przerabiałam,nic przyjemnego.Cholera a teraz ta pogoda taka w kratke i cisnienie niskie,to czuje się jak...może lepiej przemilcze :-p
A co do tej ksiązki to tez zerkałam już na nią hihi chyba i ja się skuszę :-) Z allegro zamawiałaś?

reklama
Andzia84 Mikolaj mam 3 miesiace i mleko bylo zmieniane jakies 1,5 miesiace temu wiec to chyab nie to.

Nod ziasj wolne to sie wyspalismy z malym no ale zaraz do dentysty musze lecie.

Do góry