**ewelka**
mama Wiki :)
no i nastala kompletna ciiiiiiiiszaaaaaaaaaaaaa....uuuuu laski opuszczacie sie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Umyłam gary i nie mam siły na nic więcej. W ogóle jestem strasznie zmęczona ostatnio i nie bardzo mam kiedy odespać :-( Hania przez te upały nie do zniesienia jest. Ciągle i o wszystko płacze, aż ostatnio mąż sam powiedział, że on nie ma cierpliwości.

ma teraz takie za uszka. Musiałam już coś zrobić, bo mała nie chce spinać gumką włosków i cały czas biega upocona. Jutro jadę do koleżanki wiec nie miałabym jak do fryzjera iść to pomyślałam, że sama się sprawdzę w tej roli 

Jak jej wyschną to porobię fotki i wrzucę na NK to ocenicie 

lata calymi dniami bez pieluchy ale nie chce zrobic na nocnik tylko ucieknie gdzies w kat i tam zrobi siusiu...usiasc ze spokojem usiadzie ale zaraz z niego wstaje...nawet lanie wody lub gilanie na nia nie dziala 

chociaz szwagier kupil sobie auto to do nas przyjechali rano i jechali po poludniu