reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

witojcie, :)
ja mam zapalenie gardla, maly od poniedziałku sra i gorączkuje. niby gardlo lekko zaczerwienione i lekarz podejzewa cos z brzuszkiem. dzis zasrał mi cała łazienke, bo ma take cos ze jak zrobi kupe w pieluche to od razu zdejmuje, znalazłam go w kiblu juz bez pieluchy(lezala na podłodze) jak sciagal papier z rolki i sie wycieral. wszystko um,azane w g...
co do nocnika to moje dzieckoleje gdzie popadnie. i sra tez...ma z tego niezla radoche. przestal sikac na kibel...woli osikac dywan czy nalac do basenu. ehh.. mam nadzieje ze przyjdzie znow ten madry czas ze bedzie ladnie sikac i znacznie wolac przed nie po fakcie:)

Andzia wspolczuje prasowania, ja na szczescie u mamy mojej siedzze i to mnie nie dotyczy. :))
Karolina szczesliwej drogi i milego wypoczynku u taty:)
xTosia len mnie tez dopadł, wiec mozemy sobie podac rece, przeciez w takie upaly nie chce sie nic robic, a i sił brakuje. mamy wolne laseczki.
bella hahha Filipy chyba tak maja, moj tez z dumą pokazuje gdzie co zrobił i sie śmieje:) pozostaje nam nie rezygnowac i dążyć do celu. ja nie zrezygnuje, bo chce do 2lat go nauczyc wolania o potrzebe...malo czasu zostalo...:/

z nowego słownictwa...to Fil mów "ciuchcia", kulki,kulka, Megi, dym, kupa. pierwsze zdanie to" kulka Megi:) "

reklama
Ilonka
ooo rety myślałam,że padnę ze śmiechu z Twojego posta :-) niezłego masz agenta w domu haha :-)

Karolina
przyjemnej podróży i miłego wypoczynku !

Andzia
u mnie też masa prasowania i na samą myśl o gorącym żelazku robi mi się słabo...

taki skwar dzisiaj o kurde,a ponoć w sobotę ma być jeszcze gorzej, i ja się pytam do cholery gdzie ten deszcz??? która zabrała ? przyznać się ;-)

hej lasencje:happy2:
u nas w nocy pierdyknal deszcz i to lalo dosc ostro ze musialam okno w kuchni zamknac bo by mi do srodka nalecialo a teraz znow sie goraco robi...ale w niedziele odetchniemy troche bo ponizej 30 u nas ma byc....Wiktus siedzi w misce z woda i ma frajde a ja mam spokoj :-p:-p:-p

hej laski !!
czytam Was ale nie pisze bo teraz gości mam i mieszkanie nowe na głowie ciągle coś a dzis wojtus dostał mi 40 stopni gorączki i musiałam z rana zapierniczac z nim do lekarza, pobierali mu krew i mocz i mają zadzwonić jakie wyniki i czy mam wprowadzać antybiotyk czy nie, kurde zawsze jak mu zabek wychodzi to łapie jakies infekcje....i zaraz wielka gorączka...teraz i tak troszkę lepiej o sie bawi ale i tak poplłąkuje i w dodatku rozwolnienie:-/ ide go uspać bo mi tu skamla już .....chyba znudziła sie zabawa:-)

a co do upałów można zdechnąc u mnie w nocy też polało jak nie wiem a teraz już upał znów i parówa normalnie .....ide potem coś naskrobie jeszcze.....buzia

ale wam zazdroszczę tego deszczu !

tu się niby chmurzyło, niby grzmiało i błyskało , ale jedna wielka dupa z tego wyszła ! smażę się !!!!!!

ale wam zazdroszczę tego deszczu !

tu się niby chmurzyło, niby grzmiało i błyskało , ale jedna wielka dupa z tego wyszła ! smażę się !!!!!!

u nas od trzech dni ma padac i wielka dupa tak jak piszesz z tego.
namówiłam dzis moich "dziadków" na kupno duzego basenu. udało sie tylko zastanawiam sie ile czasu bedzie trwalo napełnianie tego cuda:/ czy zdazymy przed zimą? okrągły basen o średnicy 3m i wysokosci około 80cm? orietujecie sie? hahah

ja nadal u rodzicow trolle, zdycham z upalow ale wole slonce i skawar niz zime.
dzis mamy wyjsc na piwko ze znajomymi,tylko ze na natybiotyku jestem i ne wiem co wybrac chwile przyjemnosci czy wyleczone gardlo. :p
:rofl2:

Ilonka
my mamy basen o srednicy 457x107 cm i ojciec wode lal okolo poltora dnia....wiec spoko :tak:moze na dwa weze bedziecie mogli to szybciej:-p

u nas wlasnie burza...leje a aja w tej ulewie wyszlam w pizamie na dwor zobaczyc czy szyberdach zamknelam po powrocie od mamy :happy2:
martilla nie ukradli by ale napewno by sie tam multum wiary wykapalo :-p

reklama
W ten upalny wieczór przyszłam się pochwalić słownymi postępami mojej pociechy. oto one:
gil - grill
boda - broda
gugu - ogórki
dźi - drzwi
mata - matuś (syn mojej siostry)
Jak sobie cos przypomnę to dopisze . A tak poza tym to siedzimy w domu i się smazymy. jutro wybieramy się do mojej cioci nad jezioro. Może troche odetchniemy

Do góry