reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hey lasencje
ja dziś cały dzień na dworzu z małym bo pogoda u nas cudna a od soboty zapowiadają jakąś masakrę za oknem ;/

ilonka1q - nie cierpie remontów bleeeee - życzę cierpliwości pochwal się jak wyszło

Gucha - ty to jo ty kierowco za dyche

coś słyszałam że jakaś promocja gerberków się dzieje ????

reklama
Witam ponownie:-):-):-) promocja gernbera trwa juz kilka dni..na ich stronie jest rozpiska..ale chodzi min, o to, że np. są 3 gerberki w cenie 1..itd. bobovita też takie cuś wprowadziła widziałm soczki 2 w cenie 1.....warto sie rozglądać..na pewno w Carefourze i Tesco są te akcje:tak::tak::tak::tak::tak:

QUOTE=patrycja214;5864233]Kasia może jakiś kalafiorek?:) [/QUOTE]

hehe zjadłam dziś u mamy:-p:-p mniammmmmmmm polany bułką tartą i devolaje mniaaaam..i jeszcze dostałąm do domu oscypka z gór..zaraz pożrem na kolacje:-p:-

Ilonka reontu zazdroszczę i nie...ja np. lubie łazic i wybierać wszystko do pokoju:-) gorzej już z robotą:sorry::sorry::sorry:..a no i zauważyłam, że mamy te same stoliki z Ikei..tzn. ja i twój dzidź:laugh2::laugh2: najpierw ten mały kupiliśmy z Maćkiem ptem ten większy:laugh2:

Gucha super, że fura już śmiga.....ee pogoda kiepska...duszno..nic sie nie chce i szsybciej się człowiek męczy:confused2::confused2:

Agdzie slovianka??? czyżby Milusia znowu mamkę męczyła????

Hej jestem ale na minute bo srajda jeszcze nie spi i ani mysli
Ilonka powodzenia w remoncie
Gucha ja tam cos pamietam jak se troszke pojezdzilas...
A gdzie Paulla
FAjnie z tymi promocjami Gerbera i Bobovity
Kurcze bede dzis pozno na bb bo musze trutnia obciac (maszynka zeby nie bylo ze ja jakas zdolna jestem) zastanawiam sie czy moge sie pomylic w milimetrach no cio kazdemu sie zdaza nie..
Lece wys;ac moje dziecie w kosmos - nie mam juz sily.

edit HELP DZIEWCZYNKI czym wywabic plamy po marchewce?

Ostatnia edycja:
Paullla dziś jechała z rodzinką do Lichenia...jutro będzie...a marchewke tez można natrzec szarymmydłem..ale lepiej jak Pati radzi..ja w gazecie dzieciowej ostatnio czytałam o plamach..ale to domowe sposoby były:)

Najlepiej vanishem...nic innego nie znam, vanish jest niezastąpiony.

Jo...i trzeba bedzie wahacz wymienić, no zaraz mnie strzeli jeż bokiem..tyle kasy w samochód poszło...no skarbonka jak nic

reklama
laski gdzie te gerbery yansze sie kupuje?? bo moje dziecko na obiad tylko to i nic wiecej niechce....a dziadostwo drogie jk niewiem....coprawda w lidlu place po 3,95 ale taniej chetnie kupie hehe

Do góry