hej

wczoraj juz nie miałam sił na pisanie;/.....dupiasty dzień bywa....
nom ja jescze niedawno nie kumałam nowej szaty graficznej forum wię ciężko było rozkminić co i jak..ehhe ale cytować można fragment wiadomości??? czy też nie przejrzyście??? ja mam kiepską pamięć;/
Rechotku więcej fot proszę..ta na nk jest śliczna (z babunią)
slovianka...Miluśka jest niemożliwa heeeee moja dopiero siadanie dopracowuje

a z tym sklepem to kicha;/..ale zawsze możesz delikatnie zwrócić uwagę....i bądz ostrożna przy kupowaniu ryba:*
agacjoneeeeeeeeeeeeeeee też chcem lodaaaaaa;////////
Kamcia twoja mała też wymiata..dzielne te dziewuszki pewnie Paulli Wiki też już śmiga
ja to mam trądzik grudkowy - masakra!!! walczę i walczę i ni hu... nic nie działa. Papier ścierny qrwa przy mnie wymięka, mogłabym se nim peeling robić i nic nie złazi. A przed okresem to mam deszcz meteorytów na twarzy i wyglądam jak mrówka z syfilisem, normalnie koszmar. Już nie mówiąc o tym że po godzinie od umycia twarz mi się świeci jakby mi szewc ryło wypastował.
uuu to wspolczuje.... jesli cie to pocieszy to mi na twarzy wychodza ochydne, czerwone, łuszczące sie place, swędzi niesamowicie i nie idzie tego zatuszowac.
eeee ja mam cere mieszaną...tłusta świecąca na czole..że musiałam grzywkę zapuścić..bo syfów miliard....a na polikach czesto mam czerwone suche place..nic na dłuższą metę nie pomaga chol....;///a do tego mama problem z doboram kosmetyków..bo mam cerę mieszaną..ale na nosku delikatnie naczynka juz widać..no i już powinnam użyć cos na pierwsze zmarszczki (po 25 roku) i nie wiem, czy jest cudowny krem który to wszytsko pogodzi...narazie testuje krem normalizujący z Ziaji Pro-rada Paulli narazie jest oki..ale muszę jeszcze pod oczy cos walnąc...bo mam ciemne podkówkiiiii
Kacha...frida to najlepszy dzieciowy wynalazek..używam często..pięknie oczyszcza nosek i sterimar baby..wypas
głodnam i nie wiem co na obiad upichcić;/